Duijvestein Winterstore
Mini Ski met Winterliner
Mini Ski met Winterliner

Mini Ski met Winterliner

Wintersport Live Wintersport Live

Boek nu naast je vervoer ook je accommodatie en je skipas bij Winterliner. Normaal gesproken heb je een late check-in of vroege check-out en dat kan met een busreis soms net even onhandig zijn. Wij bieden je de mogelijkheid om juist een vroege check-in te boeken of late check-out.

Wel op wintersport, maar is een week voor jou te lang? Dan is de mini-ski écht iets voor jou! Ideaal om toch een paar dagen te kunnen genieten met het complete wintersportgevoel. Een korte wintersportvakantie wordt steeds populairder. Steeds vaker wordt de mini-ski als aanvulling op de ‘gewone’ wintersportvakantie geboekt.

Het kost je ook maar relatief weinig vakantiedagen en toch ervaar je het complete wintersportgevoel.

Een voordelige buspendel naar jouw wintersportbestemming in de Alpen boek je eenvoudig bij de Winterliner. Je reist in een luxe royal class touringcar van de Winterliner op een comfortabele, maar vooral ook duurzame manier naar de wintersport.

Met Winterliner naar de wintersport
Met Winterliner naar de wintersport

Waarom zou je zelf de gladde wegen opzoeken of urenlang in de file gaan staan? Zeker als je het niet gewend bent is rijden in winterse omstandigheden zeer vermoeiend, vooral bij een mini-ski!! Vergeet ook niet de extra kosten zoals de tolwegen, een vignet, de aanschaf van winterbanden, van sneeuwkettingen en parkeerkosten in het buitenland.

De touringcars worden bestuurd door professionele chauffeurs die ruime ervaring hebben in het rijden in winterse omstandigheden. Daarnaast gelden er strenge regels van het Keurmerk Touringcarbedrijf en/of de internationale ISO 9001 certificering waar alle touringcars en touringcarbedrijven aan moeten voldoen.

Een mini-ski buspendel van de Winterliner vertrekt over het algemeen op donderdagavond, zodat je vrijdagochtend al vroeg aankomt in jouw wintersportdorp. Na drie volle dagen op de piste staat de Winterliner op zondag aan het begin van de avond weer klaar voor de terugreis. Jouw eerste wintersportdag kan direct beginnen, omdat alle uitstapadressen voor 10.00uur worden aangedaan.

De Winterliner hanteert voor de mini-ski een verkorte ophaalroute, zodat we snel op weg kunnen naar de sneeuw. De plaatsen waar jij kunt opstappen zijn: Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Weert. Voor grote groepen kan er altijd gekeken worden of jullie voor de deur opgehaald kunnen worden.

Zoals je ziet hebben wij geen wisselpunt voor de mini-ski en kunnen dus vlot naar Oostenrijk rijden. De Winterliner biedt maar liefst 12 bestemmingen aan in Oostenrijk. Neem een kijkje op de website voor een overzicht van alle bestemmingen en reisdata: www.winterliner.nl/mini-ski

Ben jij met een groep en wil je graag een compleet voorstel (busreis + hotel + skipas) ontvangen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt binnen twee werkdagen een voorstel op maat. www.winterliner.nl/offerte-aanvragen

Naast de mini-ski kun je uiteraard ook een reguliere buspendel boeken. Deze vertrekt iedere vrijdagavond naar Frankrijk en Oostenrijk, zodat je op zaterdagochtend in jouw wintersportdorp aankomt. Een week later word je op zaterdagavond weer opgehaald voor de terugreis naar Nederland en België.

De reguliere buspendel start op 13 december en rijdt wekelijks naar meer dan 95 bestemmingen in Frankrijk en Oostenrijk. Zoek hier jouw wintersportbestemming. Klik hier

Waarom zou je kiezen voor een buspendel naar de wintersport?

  • je bespaart kosten aan brandstof, tol, winterbanden en sneeuwkettingen
  • doordat je in de nacht reist heb je twee extra skidagen
  • reizen per touringcar is de meest duurzame manier van vervoer
  • je reist ontspannen en komt uitgerust in jouw wintersportdorp aan
  • ervaren beroepschauffeurs met ruime wintersportervaring

Ben jij van plan om met een groep op wintersport te gaan? Het is ook mogelijk om je eigen Winterliner in te huren. Zeker met een groep kan dit al heel interessant zijn.  Je bepaalt zelf waar je wilt opstappen en op welk tijdstip. De Winterliner heeft al touringcars met 30 zitplaatsen tot maar liefst 87 in de dubbeldekker. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Klik hier

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties