Met kinderen op wintersport
Met kinderen op wintersport

Met kinderen op wintersport

Wintersport Live Wintersport Live

Een vaak gehoorde vraag van de wintersporter is; "Gaan onze kinderen mee op wintersport of blijven ze thuis?".  Er zijn natuurlijk mogelijkheden in overvloed om je kinderen gewoon gezellig mee te nemen en de kids bekend te maken met de sneeuw, maar soms is het even puzzelen.

'Met kinderen op wintersport' is een nieuwe organisatie die alvast voor jou het e.e.a. heeft uitgeplozen. Marco van 'Met kinderen op wintersport' aan het woord.

Website: Met kinderen op wintersport

"Met kinderen op wintersport bestaat sinds mei 2014. Bestaande uit twee broers die zelf fanatiek wintersportliefhebbers zijn maar buiten dat nu ook een gezin hebben met jonge kinderen. Een zoektocht naar het juiste skigebied is altijd een leuke maar tijdrovende bezigheid en dan nog maar te zwijgen over een goed wintersport gebied uitzoeken welke zeer geschikt is voor gezinnen met jongen kinderen. Vandaar www.metkinderenopwintersport.nl

De site richt zich volledig op kinderen die op wintersport gaan en dan met name de zeer kindvriendelijke gebieden. Vele wintersportplaatsen noemen zich al kindvriendelijk als er een schommel bij het hotel staat. Wij gaan een stuk verder met het filteren van de juiste plaatsen waar een kind prima op zijn plaats is om een geweldige wintersport te beleven! Daarnaast hebben plaatsen wij artikelen die kind of jong gezin gerelateerd zijn, te denken aan veiligheid, kleding en nieuwsberichten die toegespitst zijn op kinderen.

Daarnaast hebben wij nauwe contacten met vele van deze gebieden die ons informatie verstrekken qua nieuwswaarde en updates van bestaande projecten voor de kleintjes onder ons en natuurlijk om de ouders daarover te informeren. Ook worden er reviews door vakantiegangers ingezonden om ook op deze manier de mensen die op zoek zijn naar een kindvriendelijk wintersportgebied te informeren."

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op: www.metkinderenopwintersport.nl

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties