Belvilla Wintersport Leaderboard 5
Belvilla kortingscode
Belvilla kortingscode

Kortingscode Belvilla BELVILLA-WS

Wintersport Live Wintersport Live

Belvilla is één van onze oudste partners op ons wintersport portal. En mede door deze lange en goede samenwerking hebben wij samen met Belvilla speciaal voor onze volgers en bezoekers een kortingscode geïntroduceerd. BELVILLA-WS zorgt ervoor dat jij 5% korting krijg op jouw boeking bij Belvilla.

Belvilla heeft een enorm aantal villa's, appartementen, chalets en vakantiehuizen in alle bekende wintersportlanden.

Belvilla is vooral gespecialiseerd in accommodaties voor grotere groepen. Waar je bij de reguliere Tour Operators nog best wel eens naast het net vist wanneer je met je groep van 8 of meer naar een accommodatie zoekt, daar heeft Belvilla vaak een groot aanbod aan accommodaties.

Met korting op vakantie bij Belvilla

Kortingscode Belvilla

Ondanks dat wij een wintersport portal zijn is de kortingscode BELVILLA-WS voor jouw boeking bij Belvilla niet alleen geldig voor vakantiehuizen in de wintersportlanden of jouw wintersportvakantie, maar geldt de code op het totale boekbare arrangement van Belvilla.

Check de website van Belvilla voor het aanbod vakantiehuizen.

Ook al zo'n zin in de wintersport?

Vooral in Oostenrijk heeft Belvilla een groot aanbod. In bekende skigebieden als SkiWelt Wilder Kaiser Brixental en Saalbach-Hinterglemm vind je vele vakantiehuizen bij Belvilla. Maar ook de minder bekende skigebieden en in wintersportlanden als Zweden, Tsjechië en Bulgarije kun je terecht voor een vakantiehuis.

Wie weet zien we je op de piste dit jaar. Succes met boeken en veel plezier met de kortingscode.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.