Catered Chalets - Skichalets.nl
Catered Chalets - Skichalets.nl

Het concept Catered Chalets

Wintersport Live Wintersport Live

Iedereen kent de standaard appartementen en de hotels in de Alpen. Daar is ook niets mis mee, sterker nog het is een heerlijke vorm van vakantie vieren. Maar het kan ook anders. Wil je echt eens volledig in de watten worden gelegd, dan kan dat in een Catered Skichalet. Lisanne van Skichalets.nl vertelt over hun organisatie!

"Skichalets.nl is een wintersport reisorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring in catered skichalets met all inclusive service. Lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, uitgeroepen door Zoover in 2014 als ‘Populairste Wintersportorganisatie’ en in 2011 als ‘Beste Wintersportorganisatie’ van Nederland en vele skichalets hebben van Zoover het predikaat ‘Highly Recommended’ gekregen. Ook in 2015 stonden we weer in de top 3. Onze gasten beoordelen ons via het objectieve beoordelingsplatform The Feedback Company met: ‘Uitstekend’. Kortom reden te meer om bij Skichalets.nl vertrouwd te boeken.

Bij Skichalets.nl verblijf je in een sfeervol catered skichalet met all inclusive service. Je hebt daarmee het beste van twee werelden: de gezelligheid en privacy van een authentiek skichalet aan de piste en het gemak van de service zoals in een hotel. Dat betekent dus écht onbezorgd genieten. De gastvrije Nederlandse chaletstaf legt je volledig in de watten. Er wordt dagelijks gezorgd voor het ontbijt, bij thuiskomst na het skiën staat er een huisgemaakt zoet en/of hartig après-ski hapje klaar en ’s avonds geniet je heerlijk van een driegangendiner. En natuurlijk betekent all inclusive ook bij Skichalets.nl dat drankjes zoals wijn, bier, fris, sapjes, koffie en thee in je eigen privé skichalet gratis en onbeperkt zijn.

De chaletstaf:

Ook zorgt de chaletstaf voor de schoonmaak en de huishouding. Ideaal toch? Geen geharrewar over wie er naar de supermarkt gaat, wie er ’s avonds kookt en wie de boel opruimt. Daar wil je immers helemaal niet mee bezig zijn; je wilt skiën en après-skiën.

Jouw eigen chaletstaf, die overigens op subtiele wijze aanwezig is als het nodig is en onzichtbaar lijkt als jullie lekker onder elkaar willen zijn, staat bij aankomst in je skichalet klaar met een feestelijk glas bubbels en helpen je als je wilt met de skipassen, -huur en -lessen. Ook kan je chaletstaf skiguiding voor de mooiste plekjes van het skigebied, een gezellige rodelavond of kinderopvang regelen.

Boek een skichalet in z’n geheel, of met een klein groepje enkele kamers, of als je met z'n tweeën bent individueel een kamer.

Elk skichalet heeft zijn specifieke charme en herbergt de gezellige wintersportsfeer. Een aantal met outdoor en indoor jacuzzi en sauna. De ouderwetse wintersportsfeer herleeft in de gezellige skichalets die met zorg zijn uitgekozen op toplocaties in de beste skigebieden van Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Ski-in ski-out, naast of dichtbij de piste, lift, centrum en après-ski, maar bovenal in de uitgebreide en sneeuwzekere skigebieden. Door de vele inbegrepen extra’s beslist niet duur. Voor een week in januari of maart verblijf je al voor zo'n € 350,- p.p.p.w. Kies jij voor een vakantie… óf voor een oergezellige belevenis van eindeloos skiën, heerlijk eten en zorgeloos genieten? Ontdek de onbezorgdheid van een all inclusive catered skichalet en je wilt nooit anders meer. Ideaal voor families, vrienden en bedrijfsuitjes."

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties