Dutchweek Events
Dutchweek Event Saalbach. Foto: Twycer

Dutchweek Events in maart en april

Wintersport Live Wintersport Live

De winter is nog niet voorbij! Aankomende periode dalen de temperaturen en gaat er ook weer wat sneeuw vallen. Waar wacht je nog op? Ga nu nog genieten van de sneeuw van dit seizoen! Een tip is om naar een Dutchweek event te gaan. Waar je naar toe kunt? Sauze d’Oulx, Saalbach, Gerlos, Myrkdalen of Val Thorens. Is dat iets voor jou?

Dutchweek Italia

Snel je spullen pakken, want Dutchweek Italia start al bijna! Geniet hier van 13 tot 17 maart van geweldige pistes en een supersfeer tijdens de feesten op de piste en in het dorp. Dutchweek Italia vindt plaats in Sauze d’Oulx. In deze plaats hebben in 2006 de Olympische winterspelen plaatsgevonden. Het gebied heeft in totaal 400 kilometer aan piste, waarvan er 320 in Italië liggen. Heb je een skipas voor 6 dagen of langer, dan kun je ook een dag in Frankrijk op de pistes staan.

Dutchweek Italië
Dutchweek Italië. Foto: Twycer

Dutchweek Italia is het event voor mensen die naast wintersport ook van een leuk feest houden. Er zijn diverse party-locaties in het dorp. En bij Capanna Kind kun je in de middag al genieten van lounge muziek tijdens je lunchbreak, hopelijk in de zon! In de avonduren gaat het feest door in het dorp. Summit Travel is exclusief partner van Dutchweek Italia en bij je boeking krijg je de toegangsbandjes voor de feesten erbij!

 Dutchweek Saalbach

Saalbach, ons allen bekend als een gigantisch skigebied met ongekende mogelijkheden. Maar ook de après-ski is hier ongekend. Dat maakt dit voor velen een wintersportgebied waar ze al jaar en dag terugkomen! Er is een uitgebreid programma bij de diverse berghutten en bars in het dorp. Overdag geniet je van de 200 kilometer aan pistes die het gebeid rijk is en in de middag kun je genieten van een hapje en een drankje tijdens de lunch. Heb je zin om te loungen, blijf gerust hangen. Wil je het gebied nog verder verkennen, dan kun je nog genoeg kilometers maken. In de avond gaan de feesten verder in de bars in het dorp. Dit jaar is in de Taverne Saalbach club SLAM te vinden van de bekende radiozender. In Castello Saalbach kun je genieten van de coverband STOOT die een gemixt repertoire van nummers de revue laat passeren. De toegangsbandjes voor de optredens zijn inbegrepen bij je boeking via Summit Travel, dat is handig! Plof nog wel even in je bed na een mooie dag, dan sta je de volgende dag weer fris en fruitig op de piste. Summit Travel heeft diverse leuke appartementen en hotels voor je, zodat jij kunt genieten van iedere minuut in Saalbach!

Dutchweek Gerlos

Gerlos is het party-paradijs in de sneeuw. Het dorp heeft diverse bars waar het dak eraf gaat als de zon achter de bergen verdwijnt. Dutchweek Gerlos vindt plaats tijdens de seizoensafsluiting van de plaats. Ook kun je hier terecht voor een snow party op de piste bij het Arena Center inclusief vette beats. In de avonduren gaat het feest verder in de Cin Cin en de Country Club Gerlos. Mis ook het zipfelbob rennen op vrijdag niet, wie daag jij uit tot om mee te doen met deze wedstrijd? Er zijn nog enkele accommodaties ( inclusief de toegangsbandjes voor de feesten ) in het gezellige Gerlos beschikbaar via Summit Travel. Wil je mee, boek dan snel!

Dutchweek Norway

Dutchweek Noorwegen
Dutchweek Noorwegen. Foto: Stephan Versluis

Yes, ook Noorwegen heeft een Dutchweek event. In het sneeuwrijke Myrkdalen is het feest van 3 tot 7 april. Vlieg met KLM naar Bergen en wordt daar opgehaald met een transfer naar Myrkdalen. Onderweg kun je al genieten van de prachtige natuur. In de package die je bij Summit Travel boekt zijn het welkomstdiner en de BBQ en een drankje per avond inbegrepen. Je kunt naast de piste afdalen nog meer doen. Wat denk je van off-piste skiën of helemaal buiten de gebaande paden gaan tijdens een mooie toerski-tocht? Tijdens deze activiteiten kun je genieten van de fantastische poedersneeuw van het gebied! Wil je de andere elementen van de natuur voelen? Voel de wind tijdens een sessie indoor skydiven in Voss Wind, de indoor skydive tunnel.Ervaar daar hoe het is om een vrije val te maken, maar dan zonder uit een vliegtuig te springen. Uit ervaring kunnen wij zeggen: dat is enorm gaaf! Of maak kennis met het element water tijdens een tocht in een van de fjorden. Een enorm gave belevenis om met hoge snelheid over het water te gaan. Daarnaast is de natuur fantastisch! Wil jij eens uit je comfortzone stappen? Ga dan mee naar Noorwegen. Summit Travel regelt graag de reis en je verblijf voor je!

Dutchweek Val Thorens

Het wintersport walhalla in de Alpen. Sneeuwzeker, gigantische mogelijkheden en tijdens de Dutchweek zijn er ruim voldoende feestjes! Het Summit Travel team heeft in 2018 Dutchweek Val Thorens uitgebreid verkend en had maar een conclusie: wat een leuke manier om het wintersportseizoen af te sluiten! Iedere dag feest bij de 360 Bar op de piste en bij Le Monde. Maar ook in de avond kun je volop feesten en lekker eten. Profiteer nog van de sneeuw en gunstige prijzen in Val Thorens. Summit Travel helpt je graag bij het vinden van een geschikte accommodatie in Val Thorens tijdens de Dutchweek!

Summit Travel is de wintersportorganisatie voor jouw wintersport. Van accommodaties met wintersport tijdens de Dutchweek events tot exclusieve arrangementen voor groepen of een fantastische wintersport voor jou en je partner of gezin. Het is allemaal mogelijk!

Dutchweek Events - Summit Travel
Dutchweek Events - Summit Travel

Summit Travel heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sneeuw en staat bekend om de flexibele manier van boeken en heeft hoogwaardige accommodaties in het assortiment. Maak kennis met Summit Travel en bezoek de website voor het huidige aanbod wintersportaccommodaties!

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties