Chalet.nl - Catered Wintersport
Chalet.nl - Catered Wintersport

Catered Chalet.nl – Een zorgeloze skivakantie

Wintersport Live Wintersport Live

Voor een zorgeloze skivakantie is cateringservice van Chalet.nl een absolute aanrader. De chaletstaf verzorgt de maaltijden, ze houden de algemene ruimtes netjes en ze zorgen voor een opgeruimde en nette keuken.

Op één dag in de week is de staf vrij, meestal op een doordeweekse dag, op deze dag is het ontbijt selfservice en kun je lekker uit eten gaan of zelf koken. De rest van de week word je volledig in de watten gelegd. De chaletstaf heeft een eigen onderkomen en verblijft niet in het chalet of appartement van de gasten.

Waarom een cateringservice:

Een luxe skivakantie is van alle gemakken voorzien; het ultieme winter,- en vakantie gevoel. De dag begint met een vers ontbijtje en ’s avonds staat er een driegangendiner voor je klaar, vergezeld van een goed glas wijn en koffie na. De chaletstaf die dit allemaal verzorgt is de steun en toeverlaat van de gasten, die naast de catering de algemene ruimtes verzorgd, de keuken netjes achterlaat én je vaak leuke tips kan geven over de omgeving en het skigebied. Dat is het gemak van deze service van Chalet.nl, beschikbaar voor groepen vanaf 7 personen. Deze service kan bij 384 chalets en appartementen geboekt worden. In sommige gevallen is de service al bij de prijs inbegrepen. Dit staat er dan duidelijk bij vermeld. De cateringservice is vanaf € 199,- verkrijgbaar voor een verblijf van een week.
Wat is het heerlijk thuiskomen in een sfeervol ingericht chalet met warme kleuren en een knapperend haardvuurtje. Buiten is het koud, binnen knus en warm. Na het skiën staat er iets lekker klaar op de gezellige houten eettafel, bijvoorbeeld een zelfgebakken taartje of een kaasplankje.

Chalet.nl - Borrel na een skidag
Chalet.nl - Borrel na een skidag

De cateringservice van Chalet.nl omvat:

7 x Uitgebreid ontbijt (waarvan één keer selfservice); o.a. met stokbrood, mini-(chocolade-) croissants, koffie, thee, vruchtensap, diverse soorten zoet en hartig beleg, eieren en yoghurt.
5 x Afternoon-snack; gezellig na het skiën koffie, thee of warme chocolademelk drinken met daarbij vers gebakken cake, koekjes, taart of iets dergelijks.
6 x Diner; 3-gangen diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. De gerechten zijn internationaal georiënteerd, met gebruik van lokale producten en specialiteiten. Bij de maaltijd wordt wijn geschonken (ca. halve fles p.p.) en na de maaltijd is er een kopje koffie.

Na aankomst bespreek je met de chaletstaf de gewenste tijdstippen van de maaltijden. Om ’s morgens het ontbijt op tijd te kunnen serveren en de overige werkzaamheden uit te voeren, beschikken ze over een eigen sleutel van het chalet. Vegetarische of dieetmaaltijden zijn uiteraard mogelijk, maar moeten wel bij boeking opgegeven worden. Als er verder voorkeuren zijn, dan kunnen die ook van te voren opgegeven worden. Deze zullen indien mogelijk uitgevoerd worden.

Chalet.nl - Diner
Chalet.nl - Diner

De Chaletstaf

De chaletstaf bestaat meestal uit jongere, ervaren medewerkers die het gehele seizoen in de wintersportgebieden werkzaam zijn. De staf die deze nieuwe luxe cateringservice verzorgt heeft een dag vrij tijdens een verblijf van een week, meestal de woensdag. Op deze dag is het mogelijk om zelf te koken of uiteten te gaan. De staf verblijft in een meerderheid van de gevallen niet in het chalet, zodat de privacy gewaarborgd wordt. Naast de cateringservice is de chaletstaf ook verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van het chalet zelf, maar daarnaast bieden zij ook advies met betrekking tot de pistes, routes en de directe omgeving. Wanneer er een leuk evenement plaatsvindt of er markt in het dorp is, worden de gasten hier door hen meteen over geïnformeerd.

De catered Chalets van Chalet.nl

Hieronder vind je een overzicht van chalets waar catering bijgeboekt kan worden, of waar de catering al bij de prijs inbegrepen is, is te bekijken via deze link: www.chalet.nl/wintersport/thema/catering. Er worden diverse soorten accommodaties aangeboden. Naast de cateringservice is het ook mogelijk om te kiezen voor een chalet met saunavoorzieningen of buitenjacuzzi voor het ultra luxe wintersportgevoel.

Catering boek je altijd per heel chalet en het minimum aantal vol betalende deelnemers is 7 of 10 personen, afhankelijk van de week. Voor kinderen t/m 2 jaar worden geen kosten in rekening gebracht, maar voor hen kan ook geen aanspraak worden gemaakt op de maaltijden. Kinderen van 3 t/m 9 jaar betalen een gereduceerde prijs.

Chalet.nl - Hameaux des Marmottes 1
Chalet.nl - Hameaux des Marmottes 1

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties