Duijvestein Winterstore
Wintersporttasen en rugzakken op wintersport
Wintersporttasen en rugzakken op wintersport

Wintersporttasen en rugzakken op wintersport

Wintersport Live Wintersport Live

Het is altijd weer een kunst om met bagage en de juiste tassen op wintersport te gaan. Koffers, tassen, reistassen, materiaaltassen en rugzakken gaan vaak mee op wintersport. Ga je met het vliegtuig, met de auto of met de trein? Hierbij enkele tips en trucks voor koffers en tassen op wintersport.

Wanneer je afreist naar je wintersportvakantie doe je dit meestal met een groot aantal tassen. Niet alleen omdat je voor de wintersport veel mee moet nemen, maar alles ook nog eens groot en dik en groot is. Dikke truien, dikke jassen, dikke sokken... zolang het maar warm is gaat het mee op wintersport. Om nog maar te zijgen over de lange laten, het board, de moonboats en de skischoenen. Daarom moet je qua bagage even goed nadenken voor je op pad gaat.

Met de auto

De meeste mensen gaan we met de auto op wintersport. Wanneer je het vergelijkt met een reis met de touringcar, trein of vliegtuig kun je verreweg het meeste meenemen met de auto. Aan te raden is om dan met reistassen op pad te gaan. Vaak zien we mensen die de koffers pakken voor een autoreis. Maar je moet erg goed Tetris kunnen spelen om je auto met harde koffers in te pakken. Reistassen, kleine koffers en plastic zakken werkt dan het best. Volproppen maar die auto. Een koffer is ook lastig (lees; niet te doen) op te bergen in de skikoffer op het dak.

Met de auto op wintersport
Met de auto op wintersport

Zorg dus wanneer je met de auto op weg gaat naar de wintersport voor veel en kleine tassen. Dit pakt verreweg het makkelijks in.

Met het vliegtuig

Het is algemeen bekent dat de mensen die je bagage behandelen op een luchthaven niet de personen zijn die het meest subtiel met je bagage omgaan. Daarom raden wij aan om wanneer je met een vliegtuig naar wintersport gaat altijd een harde reiskoffer mee te nemen. De harde koffers kunnen goed tegen en het betere gooi en smijt werk.

Maar beter nog is het om je waardevolle spullen dichtbij je te houden. De meeste wintersporters nemen een GoPro, fototoestel, tablet of andere vorm van dure devices mee. Zorg er voor dat je deze meeneemt als handbagage in het vliegtuig. De meeste vliegtuigmaatschappijen laten het toe om 1 stuk handbabage (bijvoorbeeld je skischoenen) mee te nemen en een rugzakje. Je skischoenen zijn ook perfect geschikt om kleinere, fragiele stuks bagage mee te nemen. Verstop het in je skischoenen en je hebt direct een stevig omhulsel.

Rugzakken op wintersport

Een rugzak is een must voor iedere wintersporter. Niet alleen voor de reis, maar zeker ook tijdens een skidag. Fototoestellen, GoPro, Gimbals, extra paar goggles of je skibril. Een rugzak op de berg biedt een hoop uitkomsten. Tijdens je reis misstaat je rugzak ook niet. Een ideale opbergplek voor je belangrijke papieren. Heb je een plaspauze tijdens je bus of autoreis dan heb je met een rugzakje meteen alles bij de hand.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties