Uvex - algemeen
SkiZi schnallenhulp
SkiZi schnallenhulp

SkiZi schnallenhulp, skischoenen sluiten zonder kracht

Wintersport Live Wintersport Live

SkiZi schnallenhulp; een nieuw hulpmiddel om je skischoenen zonder kracht te sluiten. Waarschijnlijk ben je niet de enige die moeite heeft om de schnallen van je skischoenen strak te zetten, want het merendeel van de skiërs zet zijn/haar schnallen graag lekker strak.

En dat op meerdere momenten van de dag. Maar waarom is dat nou soms zo lastig? Je mist de kracht, je kan er nauwelijks bij, je beschadigt je nagels, het doet zeer aan je handen of je staat midden op de piste. Deze winter helpt SkiZi je om het sluiten en openen van je schnallen een stuk eenvoudiger te maken. En vooral ook leuker, want met de SkiZi op zak heb je meteen een handige smartphonehouder!

SkiZi is een puur Nederlands product, ontwikkeld door het bedrijf MindCreations B.V. en past op nagenoeg alle moderne, dunne schnallen en smartphones. SkiZi is licht, klein en je steekt hem zo in je zak. In de testfase bleek volgens eigenaar en bedenker Joost Albersen dat een aantal groepen extra baat kan hebben bij het gebruik van de SkiZi; vrouwen (kracht & kapotte nagels), kinderen (kracht), skiërs die überhaupt wat moeite hebben om bij hun schnallen te komen en mensen met pijn aan hun handen door bijvoorbeeld reuma of artose. Maar SkiZi is in feite geschikt voor élke skiër.

De SkiZi als smartphonehouder valt vooral in de smaak bij onze kids en de wat jongere skiërs, want met je SkiZi op zak kan je je nét gemaakte filmpjes en foto’s gezellig aan tafel met andere delen, volledig handsfree. En wat dacht je van een selfie zonder je mobieltje vast te hoeven houden? Inmiddels hebben gebruikers óók al andere nevenfuncties bedacht zoals het afschrapen van ijs- en sneeuwresten van je ski’s als je staat te wachten voor de gondel staat. Iets dat je normaal met je handschoenen doet, met als gevolg kapotte en drijfnatte handschoenen.

Informatie en verkooppunten

Sinds kort is de SkiZi bij diverse wintersportwinkels, skibanen en skischolen in Nederland verkrijgbaar in drie opvallende, fluorescerende basiskleuren. Een leuk kadootje voor iedere skiër. Of misschien wilt u SkiZi als uniek geschenk weggeven aan uw personeel, uw relaties of uw klanten? Vraag dan naar de mogelijkheden voor opdruk en andere kleuren.

Bezoek voor méér informatie en verkooppunten de Facebookpagina op www.facebook.com/skibootbucklefastener of ga naar www.skizi.eu.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties