Uvex - algemeen
Skihandel.nl
Skihandel.nl

Skihandel.nl

Wintersport Live Wintersport Live

De eigenaren van Skihandel.nl, Desmond, Peter en Hans zijn wintersporters in hart en nieren. Na avonturen als snowboardleraar in Whistler Canada en Mayrhofen vertellen ze dat ze ruim 15 jaar geleden zijn begonnen met 1 winkel in Tweedehands wintersportmateriaal.

Momenteel hebben ze twee grote winkels en een webshop. Ze verwachten dit jaar circa 5.000 paar ski’s te verkopen en zijn daarmee de grootste van Nederland.

Omdat ze de één van de grootste van Nederland zijn kunnen ze met de laagste prijs-garantie werken. Mensen uit het hele land komen naar Heeze of Utrecht voor de tweedehands ski’s. Tussen november en april is het topdrukte bij Skihandel Heeze & Utrecht, in de zomer houden Peter van de Groenendaal en Hans van Dijk (Skihandel Heeze) en Desmond Ronnenbergh (Skihandel Utrecht) zich met andere zaken bezig.

Naast alle kosten voor het vervoer en de accommodatie heb je ook nog de kosten van materiaal. Het liefste heb je natuurlijk je eigen materiaal, maar dan ben je al snel zo’n 500 euro kwijt voor de aanschaf. Online en bij de winkels van Skihandel.nl kun je terecht voor het kopen van tweedehands ski’s uit Oostenrijk. Deze zijn een stuk voordeliger dan nieuwe ski’s. Iets voor jou?

Skihandel.nl

Ski’s uit Oostenrijk

De tweedehands ski’s die worden verkocht en verhuurd bij Skihandel.nl worden ingekocht bij verhuurbedrijven in Oostenrijk. De ski’s die verkocht worden zijn 6 tot 8 weken gebruikt. Ze kunnen dus zeker nog een tijdje mee. Uiteraard moet je dat wel zelf controleren. Voor ieder niveau zijn er ski’s beschikbaar. De prijzen variëren tussen 75 euro en 195 euro voor volwassenen en vanaf 50 euro voor kinderen. Huren kan al vanaf 35 euro voor een volledige set.

Liever tweedehands ski’s

Skihandel.nl heeft honderden paren tweedehands ski’s, snowboards en toebehoren in de winkels in Heeze en Utrecht en op de website. Van den Groenendaal: “Onze klanten komen uit het hele land. Zelfs uit Groningen komen ze op zaterdag naar Utrecht of Leende gereden. Dan zitten hier complete gezinnen op de bankjes te passen.” Er worden voornamelijk tweedehands ski’s en snowboards verkocht bij de Skihandel.

De klanten komen ook specifiek voor de tweedehands artikelen naar de winkels. Bij kinderen is de verkoop van tweedehands ski’s erg populair. Zij zijn vaak nog in de groei en dan is de aanschaf van een paar nieuwe ski’s te groot. Als die kinderen uit de ski’s zijn gegroeid komen ze vaak hun ski’s inruilen voor grotere. Op deze manier blijft de wintersport met kinderen nog betaalbaar.

Andere diensten

Naast de verkoop en verhuur van tweedehands ski’s en snowboards verkoopt de Skihandel tegenwoordig ook nieuwe skibrillen en overige accessoires. Ook voor het onderhoud van je materiaal ben je aan het goede adres bij de Skihandel. Ze bieden namelijk ook aan om ski’s en snowboards te slijpen en te waxen met professionele apparatuur en ze zorgen ervoor dat het klaar is terwijl u wacht. “Van de maanden september tot en met april lijkt het hier net zo’n Oostenrijkse Skiverleih. Gezellig hoor.”

Check voor openingstijden en meer informatie: www.skihandel.nl

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.