Uvex - algemeen
Rick Draijer lanceert sportmerk
Rick Draijer lanceert sportmerk

Rick Draijer lanceert nieuw sportmerk

Wintersport Live Wintersport Live

Zijn enorme passie voor wintersport en dertig jaar ervaring in de skisport heeft Rick Draijer doen besluiten om het sportmerk “TURNER” op te richten. Rick heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgedaan in product ontwikkeling, wat hem hierbij goed van pas komt. TURNER is opgericht in 2014 en heeft als doel om (winter)sport artikelen te ontwikkelen en te produceren.

Samen met een creatieve ontwerper en een betrouwbare fabrikant begint TURNER met haar eerste collectie ski’s in seizoen 2014-2015. Rick vertelt aan Wintersport Live over zijn nieuwe product;

"TURNER staat voor KUS: Kwaliteit, Unieke designs en Service, dit tegen marktconforme prijzen. TURNER producten worden ontwikkeld voor een grote doelgroep, ski’s voor de kleinsten, beginners, de sportieve en natuurlijk de ervaren rijders. Via de hedendaagse media volgen wij trends en spelen in op de markt:
Kwaliteit; is een must en daarom hebben wij gekozen voor een betrouwbare Europese skifabriek met meer dan honderd jaar ervaring in het produceren van ski’s.
Unieke Designs; Nicolette Munnik staat als ontwerpster aan de basis van onze unieke designs die zich onderscheiden van anderen.
Service; is onze derde USP. Service bestaat onder andere uit een goede voorlichting die bijdraagt aan meer plezier op de piste. Kies een ski die bij je past qua performance.

Ons streven is om binnen enkele jaren een complete reeks skimodellen in de markt te zetten.

Collectie seizoen 2014-2015

De jeugd heeft de toekomst en wat is er niet leuker dan een vierjarige skiër in ‘schuss’ op mini ski’s naar beneden te zien glijden, daar word je blij van. Vandaar dat wij zijn gestart met een ‘Kids competition ski’ (70 t/m 110 cm) en een ‘Junior competition ski’ (120 t/m 140 cm) in een stoer en sportief design met eenvoudig te verstellen Tyrolia SX veiligheidsbinding.

Je hebt nooit genoeg plezier op de piste en alles op ski’s al geprobeerd? Dan heeft TURNER een unieke ski voor jong en oud. ‘Short is the new long’. TURNER presenteert de EAA78 short-ski (Enter All Area’s) 120 cm stabiliteit, 100 cm effectief. Wordt geleverd met Rossignol SL100 binding. Hoe toegankelijk en leuk wordt skiën! Perfecte controle op elk traject, in het bijzonder op harde pistes en superfun in vers gevallen sneeuw.

Wat voor type skiër ben jij? De ‘rustig aan skiër’, ‘sportieve skiër’, ‘racer’ of een combi hiervan? De grootste doelgroep is een combinatie van recreatieve skiërs met sportieve momenten. TURNER komt met de unisex ski ‘(W)intermotion’, een power fit alpine ski. Betrouwbare vergevingsgezinde ski's die zich aanpassen aan je technische vaardigheden. Nieuwe vormgeving zorgt voor een betere controle, zelfs op minder goede pistes. Leverbaar in 150 cm en 160 cm in een uniek retro design en Tyrolia PR10 railbinding.

Meer informatie op de website www.turnersports.nl
Turner Sports, Nijverheidsweg 17, 2102 LJ Heemstede. info@tudaysports.nl"

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties