Uvex - algemeen
Nordica Speedmachine
Nordica Speedmachine

De Nordica Speedmachine

Wintersport Live Wintersport Live

It's back, it's better – De Nordica Speedmachine is terug! De compleet nieuwe Speedmachine van Nordica, een perfecte balans tussen performance, gewicht en moderne customization fit technologieën.

Het creëren van mooie producten die zowel simpel en puur als functioneel zijn is altijd het doel van Nordica geweest. Met de vernieuwde Speedmachine presenteert het Italiaanse merk een collectie skischoenen, waarbij een ongeëvenaarde pasvorm, optimale performance en de mogelijkheden om de schoenen te customizen centraal staan.

Nieuw in de Nordica Speedmachine: de revolutionaire Tri-Fit Customization technologie en het unieke Tri-Force Frame.

Tri-Fit Customization

Tri-Fit Customization is 'the next level' op het gebied van het personaliseren van je skischoenen. Door de focus te leggen op de shell, de liner en de belangrijkste hardware componenten, heeft Nordica het voor elkaar gekregen om een eenvoudig te gebruiken technologie te ontwikkelen die de voet comfortabel en naadloos met de liner en de shell verbindt. De sleutel in deze technologie is het Infrared Shell Customization Heating Element, dat gebruikt wordt in samenwerking met de Nordica Custom Cork Liner en de Nordica oven. De technologieën samen zorgen ervoor dat zowel de liner als de shell 100% gecustomized kunnen worden, om zo te zorgen voor een perfect passende skischoen.

De evolutie in lichtgewicht presteren

In de skiwereld is lichtgewicht materiaal ontzettend belangrijk. Daarom heeft Nordica een geheel nieuwe shell interface ontwikkeld, specifiek voor de uitdagingen die bij lichtgewicht producten horen. Het Tri-Force Frame is een opmerkelijk concept, waarbij een anatomisch gevormde shell ervoor zorgt dat energie door de body van de schoen naar de kanten van de ski wordt overgebracht. Hierdoor kunnen snelle, nauwkeurige bewegingen gemaakt worden, terwijl ook het level van comfort op het hoogste niveau blijft.

Exclusief verkrijgbaar

Vanaf volgende winter is de Speedmachine collectie verkrijgbaar bij een groot aantal winkels in de Benelux. De Nordica Speedmachine 130 is nu als pilot exclusief verkrijgbaar bij onderstaande winkeliers:

Nederland

Sport Center Bouchier Hoorn
V.O.F. Van den Berg Driebergen
Ski en Snowboard Leerdam
Intersport Van den Broek Eindhoven
Sport 2000 Olympia Valkenswaard
Buitensport Four Seasons Duiven
Bolster Wintersport Speciaal Neede
Skishop Nieuwegein
Wim Jaquet All Sports Amersfoort

België

Sportservice BVBA
D'Store BVBA
AS Adventure Locristi
AS Adventure Schoten
Republik Antwerpen
Sportline N.V. Roeselare-Rumbeke

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties