Uvex - algemeen
Moonboot Lem Lea
Moonboot Lem Lea

Moonboot Lem Lea – Stijlvol en Functioneel

Wintersport Live Wintersport Live

Stijlvol en Functioneel! Zo kun je de Moon Boot LEM Lea het best omschrijven. Een super schoen en eigenlijk onmisbaar tijdens jouw wintersportvakantie. Ben jij op zoek naar een comfortabele schoen die je op skivakantie kan dragen wanneer de ski,- of snowboardschoen aan het rek hangt?

Dan hoef je niet verder te zoeken. En niet alleen omdat de schoen waterbestendig en heerlijk warm is, maar ook vanwege zijn stoere en stijlvolle uiterlijk.

Je hebt er als wintersporter zelf vast wel ervaring mee. Gladde stukken sneeuw en ijs op de stoep, koude tenen tijdens de skishow en natte sokken aan het eind van de dag. Dat komt omdat de meeste wintersporters hun 'gewone' schoenen voor dagelijks gebruik meenemen op skivakantie. Zonder dat men er bij stilstaat dat deze helemaal niet geschikt zijn als buitenschoen in winterse omstandigheden. Wat je nodig hebt tijdens een wintersportvakantie is een schoen die je geen ongemakken brengt maar comfort geeft! Moon Boot is een echte winters specialist en heeft jaren lange ervaring in het produceren van warme, comfortabele en stijlvolle winterschoenen.

Zoals de LEM lea van Moon Boot. Deze stoere halfhoge schoen kan gerust worden gedragen in de sneeuw, maar misstaat door zijn stijlvolle uiterlijk ook zeker niet tijdens bijvoorbeeld de après-ski of wanneer u 's avonds uit eten gaat.

De moderne LEM Lea is deels gemaakt van leer en heeft een stevige rubberen zool voor goede grip op elke ondergrond. Daarbij maken handige details, zoals de uitneembare voering en de zachte binnenzijde bij de enkel voor extra comfort, de schoen helemaal af. Kortom, de Moon Boot LEM Lea is een ware must voor iedere wintersporter die op zoek is naar een functionele schoen die er ook nog eens gewoon goed uitziet!

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe de Moon Boot er in het echt uitziet en wil je je de schoen graag aanraken en passen? Breng dan een bezoekje aan één van de dealers! Bekijk de lijst met dealers via: http://www.moonboot.nl/dealers of kijk voor meer informatie op: www.moonboot.nl

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties