Uvex - algemeen
Korting op skihuur
Korting op skihuur

Korting op Skihuur via Wintersport Live

Wintersport Live Wintersport Live

Ga jij komende winter op wintersport en moet je nog je materiaal huren. Boek dan nu alvast vanuit je bureaustoel je ski's, snowboard en/of schoenen, zodat je het alleen nog maar op hoeft te halen op je bestemming. Gewoon bij je vertrouwde skiverhuur op de plaats van je bestemming. Goedkoper en makkelijker!

Een wintersportvakantie is voor vele mensen een dure hobby! Daarom verzorgt wintersport Live regelmatig kortingen speciaal voor de bezoekers van onze site en voor volgers van onze Twitter en Facebook pagina. Vandaag is korting op wintersportmateriaal aan de beurt.

Hoe werkt de korting op Skihuur?

Kies uit 400 verschillende skigebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Canada en Andorra een skiverhuurwinkel via de site. Plan de data van je verblijf en selecteer vervolgens de apparatuur uit tientallen modellen van ski’s of snowboards, schoenen e.d. Bij de betaling staat automatisch je kortingscode ingevuld wanneer je via Wintersport Live boekt en voila… haal aan het begin van je wintersport je materiaal op en pak de eerste gondel naar boven!

Korting via Skiset:

Wanneer je via dit bericht inlogt bij onze partner Skiset ontvang je automatisch tot 50% korting op je materiaalhuur. De hoogte van de korting is afhankelijk van de periode en het skigebied. Je daadwerkelijke korting staan bij de producten vermeld.

Skistations in Oostenrijk
Skistations in Zwitserland
Skistations in Frankrijk
Skistations in Italië
Skistations in Duitsland

* Voorwaarden en regels staan vermeld op de website van Skiset.

Korting via Snowrental.nl:

Wanneer je via dit bericht inlogt bij onze partner Snowrental.nl ontvang je automatisch tot 60% korting op je materiaalhuur. De hoogte van de korting is afhankelijk van de periode en het skigebied. Je daadwerkelijke korting staan bij de producten vermeld.

Skistations in Oostenrijk
Skistations in Zwitserland
Skistations in Frankrijk
Skistations in Italië
Skistations in Duitsland

* Voorwaarden en regels staan vermeld op de website van Snowrental.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties