Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Materialen & Kleding

 • Uvex Visor 600 & Visor 700

  20-06-2020

  Sinds vorige winter gaat ons team de bergen in met de Uvex Visors. De vizierhelm zagen we al een paar jaar op de pistes, maar wij hielden het nog even bij de traditionele helm met goggle. Nu twee winters later willen we eigenlijk niet meer anders. De visorhelmen maken ons het leven een heel stuk makkelijker.

 • Ortovox Cross Rider

  18-06-2020

  Zoek je een geschikte rugzak voor 'out-door' activiteiten in het algemeen en wintersport in het bijzonder, dan kom je al snel uit op het merk Ortovox. Alles aan deze rugzakken ademt logica en vernuftigheid uit. Ieder vakje, ieder ritsje, alles is functioneel en goed over nagedacht. Wij namen de Cross Rider mee de berg op.

 • Sidas Drywarmer Pro USB

  11-06-2020

  Dit jaar gingen wij op stap met de Sidas Drywarmer Pro USB. De wat? De Sidas Drywarmer! Dat klinkt al een stuk makkelijker. Dit is een vernuftig apparaatje, waarvan wij zelf eigenlijk dachten; waarom gaan we daar nu pas mee richting de sneeuw? Want zeker met ons beroep moet je deze 'schoenendroger' eigenlijk altijd bij je hebben.

 • Skisok - STOX Energy Socks

  23-03-2020

  De STOX Energy Socks is een bekende naam als sok. Voor veel sportdisciplines maakt STOX sokken. Zo ook voor de wintersport. Het team van Wintersport Live ging deze winter op pad met de skisok van STOX Energy Socks. Een compressiesok met enkele interessante eigenschappen.

 • 10 Peaks handschoenen

  27-12-2019

  Een groot onderdeel van ons werk en filmen en foto's maken van de skigebieden tijdens onze bestemmingsbezoeken. Dat betekent handschoenen aan, handschoenen uit, handschoenen weer aan, etc... Maar daar is vanaf afgelopen seizoen een einde aangekomen met de 10 Peaks handschoenen.

 • Gratis Wax en Slijp Clinic

  10-12-2019

  Wil je mee doen aan een gratis Wax Clinic. Dan kan dat op zaterdag 14 december en vrijdag 24 januari. Wil jij ook leren hoe je zelf je ski of snowboard moet onderhouden? Schrijf je in voor de clinic van Wax Guru en wordt een master in Waxen en Slijpen.

 • Skischoenen sluiten met de Easy ClicK

  22-11-2019

  Het blijft voor sommigen van ons een lastig probleem; het goed sluiten van je skischoenen. Met volle kracht op de schnall moeten duwen behoort nu tot de verleden tijd met dit handige hulpstuk. De E-ClicK® ofwel E(asy)-ClicK® vermindert de benodigde kracht tot  een derde door zijn hefboomwerking.

 • Turner Dutch Ski Technology

  20-11-2019

  ‘Turner Dutch Ski Technology’ is het Nederlandse skimerk opgericht door Rick Draijer. Als ex-skileraar, fanatieke wintersporter en vanuit de passie voor de skisport is Turner in 2012 gestart vanuit de wintersport winkel in Heemstede. Nu zeven jaar verder is Turner enorm gegroeid en is het zelfs een familiebedrijf, beide zoons Jim en Vince Draijer zijn ook bezig voor Turner.

 • Welke ski past bij mij?

  16-11-2019

  “Welke ski past bij mij?” is een veel gestelde vraag, en zonder eenduidig antwoord. Er zijn zo veel factoren die bepalen hoe een ski zich gedraagt. En begrip van die factoren kan je een eind in de goede richting helpen. Als je weet wat je wilt althans. Want daar begint het: wat wil je dat de ski goed kan?

 • Wintersporttasen en rugzakken op wintersport

  08-10-2019

  Het is altijd weer een kunst om met bagage en de juiste tassen op wintersport te gaan. Koffers, tassen, reistassen, materiaaltassen en rugzakken gaan vaak mee op wintersport. Ga je met het vliegtuig, met de auto of met de trein? Hierbij enkele tips en trucks voor koffers en tassen op wintersport.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube