Uvex - algemeen

Materialen & Kleding

 • Welke ski past bij mij?

  16-11-2019

  “Welke ski past bij mij?” is een veel gestelde vraag, en zonder eenduidig antwoord. Er zijn zo veel factoren die bepalen hoe een ski zich gedraagt. En begrip van die factoren kan je een eind in de goede richting helpen. Als je weet wat je wilt althans. Want daar begint het: wat wil je dat de ski goed kan?

 • Wintersporttasen en rugzakken op wintersport

  08-10-2019

  Het is altijd weer een kunst om met bagage en de juiste tassen op wintersport te gaan. Koffers, tassen, reistassen, materiaaltassen en rugzakken gaan vaak mee op wintersport. Ga je met het vliegtuig, met de auto of met de trein? Hierbij enkele tips en trucks voor koffers en tassen op wintersport.

 • Je skimateriaal klaarmaken voor de winter

  01-10-2019

  De winter staat weer voor de deur. Dit is de perfecte tijd om je materiaal na te lopen en klaar te maken voor de wintersport. Een veel voorkomend misvatting is dat je ski’s pas net voor de wintersport moet waxen. Deels klopt dit...

 • Gratis Wax en Slijp Clinic

  27-09-2019

  Wil je mee doen aan een gratis Wax Clinic. Dan kan dat op vrijdag 11 oktober tussen 19.00 en 22.00 uur. Wil jij ook leren hoe je zelf je ski of snowboard moet onderhouden? Schrijf je in voor de clinic van Wax Guru en wordt een master in Waxen en Slijpen.

 • Uvex 400 visor helm

  25-04-2019

  Wij spraken met UVEX over de voor,- en nadelen van een visor helm. Na het gesprek werden wij erg enthousiast. Maar, dat wilden we natuurlijk eerst zelf wel eens meemaken en ons eigen oordeel over vellen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Het afgelopen seizoen gingen wij op pad me de UVEX Visor.

 • Uvex Athletic FM goggle

  16-04-2019

  De medewerkers van Wintersport Live worden regelmatig gevraagd om nieuw materialen te testen. Zo ook goggles en helmen. Afgelopen winter gingen wij met de Uvex Athletic FM goggle en met de Uvex Visor 400 de piste op. In deze review vertellen wij over de Uvex Athletic goggle.

 • De technologie van een goede helm

  30-01-2019

  Als één van de marktleiders op het gebied van sporthelmen beschikt uvex over brede kennis en ruime ervaring op gebied van het produceren van kwalitatief goede helmen i.c.m. een mooi design. In dit artikel beschrijven we wat er komt kijken...

 • Skihandel.nl

  24-01-2019

  De eigenaren van Skihandel.nl, Desmond, Peter en Hans zijn wintersporters in hart en nieren. Na avonturen als snowboardleraar in Whistler Canada en Mayrhofen vertellen ze dat ze ruim 15 jaar geleden zijn begonnen met 1 winkel in Tweedehands wintersportmateriaal.

 • Raquettes en sneeuwschoenen

  02-01-2019

  Raquettes en sneeuwschoenen, een leuk alternatief op de wintersport. De meeste mensen gaan op wintersport om te skiën of te snowboarden. Toch zijn er ook nog andere leuke en sportieve activiteiten om af te wisselen. Raquette lopen is zo’n andere, leuke en zeer sportieve activiteit.

 • Korting op wintersportjassen

  09-11-2018

  Tip van de redactie. Alleen dit weekend (tot en met zondag 11 November) 20% korting op wintersportjassen. Hieronder vallen ook merken als O'neill, Brunottti, The North Face en Protest, Ice Peak en vele andere merken

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube