Uvex - algemeen

Materialen & Kleding

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • De technologie van een goede helm

  30-01-2019

  Als één van de marktleiders op het gebied van sporthelmen beschikt uvex over brede kennis en ruime ervaring op gebied van het produceren van kwalitatief goede helmen i.c.m. een mooi design. In dit artikel beschrijven we wat er komt kijken...

 • Skihandel.nl

  24-01-2019

  De eigenaren van Skihandel.nl, Desmond, Peter en Hans zijn wintersporters in hart en nieren. Na avonturen als snowboardleraar in Whistler Canada en Mayrhofen vertellen ze dat ze ruim 15 jaar geleden zijn begonnen met 1 winkel in Tweedehands wintersportmateriaal.

 • Raquettes en sneeuwschoenen

  02-01-2019

  Raquettes en sneeuwschoenen, een leuk alternatief op de wintersport. De meeste mensen gaan op wintersport om te skiën of te snowboarden. Toch zijn er ook nog andere leuke en sportieve activiteiten om af te wisselen. Raquette lopen is zo’n andere, leuke en zeer sportieve activiteit.

 • Je skimateriaal klaarmaken voor de winter

  27-11-2018

  De winter staat weer voor de deur. Dit is de perfecte tijd om je materiaal na te lopen en klaar te maken voor de wintersport. Een veel voorkomend misvatting is dat je ski’s pas net voor de wintersport moet waxen. Deels klopt dit...

 • Korting op wintersportjassen

  09-11-2018

  Tip van de redactie. Alleen dit weekend (tot en met zondag 11 November) 20% korting op wintersportjassen. Hieronder vallen ook merken als O'neill, Brunottti, The North Face en Protest, Ice Peak en vele andere merken

 • Oeps.. Ski’s niet juist opgeslagen

  05-10-2018

  Roest op de staalkanten zorgt voor onnodig veel slijpwerk en dat had voorkomen kunnen worden door je ski’s op de juiste manier op te slaan. Deze blog geeft uitleg over de juiste manier van opslaan van je ski’s en het verhelpen van roestplekken.

 • Welke ski past bij mij?

  12-03-2018

  “Welke ski past bij mij?” is een veel gestelde vraag, en zonder eenduidig antwoord. Er zijn zo veel factoren die bepalen hoe een ski zich gedraagt. En begrip van die factoren kan je een eind in de goede richting helpen. Als je weet wat je wil althans.Want daar begint het: wat wil je dat de ski goed kan?

 • Review UVEX BIG 40 Variomatic

  14-02-2018

  We zijn deze winter op pad gegaan met de UVEX BIG 40. Waarom zou je denken... we hebben genoeg skibrillen en goggle. Dat klopt, maar er waren een paar hele interessante features aan deze goggle die we letterlijk en figuurlijk met eigen ogen wilde bekijken.

 • Ambachtelijk slijpen en waxen

  10-01-2018

  Recent waren wij van Wintersport Live te gast bij Versus in Scheveningen. Met de ski's op de schouder kom je bij één van de grootste kitesurf winkels van Nederland binnen. Sorry... kitesurf winkel? We gaan toch op wintersport? Klopt, maar wat deze kitesurfwinkel heeft is een wintersportfanaat in hart en nieren. Genaamd: Tukker!

 • SkiZi schnallenhulp, skischoenen sluiten zonder kracht

  14-12-2017

  SkiZi schnallenhulp; een nieuw hulpmiddel om je skischoenen zonder kracht te sluiten. Waarschijnlijk ben je niet de enige die moeite heeft om de schnallen van je skischoenen strak te zetten, want het merendeel van de skiërs zet zijn/haar schnallen graag lekker strak.

Uvex - HLMT

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Stubai

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Seefeld

Bekijk meer video's op YouTube