Materialen & Kleding

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Welke ski past bij mij?

  12-03-2018

  “Welke ski past bij mij?” is een veel gestelde vraag, en zonder eenduidig antwoord. Er zijn zo veel factoren die bepalen hoe een ski zich gedraagt. En begrip van die factoren kan je een eind in de goede richting helpen. Als je weet wat je wil althans.Want daar begint het: wat wil je dat de ski goed kan?

 • Review UVEX BIG 40 Variomatic

  14-02-2018

  We zijn deze winter op pad gegaan met de UVEX BIG 40. Waarom zou je denken... we hebben genoeg skibrillen en goggle. Dat klopt, maar er waren een paar hele interessante features aan deze goggle die we letterlijk en figuurlijk met eigen ogen wilde bekijken.

 • Ambachtelijk slijpen en waxen

  10-01-2018

  Recent waren wij van Wintersport Live te gast bij Versus in Scheveningen. Met de ski's op de schouder kom je bij één van de grootste kitesurf winkels van Nederland binnen. Sorry... kitesurf winkel? We gaan toch op wintersport? Klopt, maar wat deze kitesurfwinkel heeft is een wintersportfanaat in hart en nieren. Genaamd: Tukker!

 • SkiZi schnallenhulp, skischoenen sluiten zonder kracht

  14-12-2017

  SkiZi schnallenhulp; een nieuw hulpmiddel om je skischoenen zonder kracht te sluiten. Waarschijnlijk ben je niet de enige die moeite heeft om de schnallen van je skischoenen strak te zetten, want het merendeel van de skiërs zet zijn/haar schnallen graag lekker strak.

 • Turner Dutch Designed Skis 5 jaar

  14-09-2017

  In November van dit jaar bestaat Turner Dutch Designed Ski's 5 jaar en dat willen ze de Nederlander die van skiën houdt graag laten weten. Na vijf jaar van passie, prepareren en promoten zijn wij klaar om de nationale en internationale markt te betreden.

 • Het juiste onderhoud van je ski's en snowboard

  27-08-2017

  Een grote irritatie tijdens de wintersportvakantie naast totaal geen sneeuw, is slecht uitgereikt materiaal bij de skiverhuur. Een oplossing voor de toekomst is dan vaak dat men overstag gaat om eigen materiaal te kopen. Maar hoe zorg je nou dat je ski's net zo goed of zelfs beter zijn als toen je het plastic er aftrok.

 • Korting op Skihuur via Wintersport Live

  01-06-2017

  Ga jij komende winter op wintersport en moet je nog je materiaal huren. Boek dan nu alvast vanuit je bureaustoel je ski's, snowboard en/of schoenen, zodat je het alleen nog maar op hoeft te halen op je bestemming. Gewoon bij je vertrouwde skiverhuur op de plaats van je bestemming. Goedkoper en makkelijker!

 • Een skischoen uitzoeken vergt kennis en kunde

  18-02-2017

  De Skihut is ontstaan uit passie voor wintersport. In onze vestiging Scheveningen vindt u het complete hardware assortiment. Wij leggen ons volledig toe op skiën en boarden, waarbij we nagenoeg iedereen kunnen bedienen.

 • Moonboot Lem Lea – Stijlvol en Functioneel

  06-01-2017

  Stijlvol en Functioneel! Zo kun je de Moon Boot LEM Lea het best omschrijven. Een super schoen en eigenlijk onmisbaar tijdens jouw wintersportvakantie. Ben jij op zoek naar een comfortabele schoen die je op skivakantie kan dragen wanneer de ski,- of snowboardschoen aan het rek hangt?

 • Dainese Flexagon

  22-12-2016

  Een backprotector is voor de meeste wintersporters geen onbekend begrip, maar wordt vooral nog veel gezien bij snowboarders. Net als 10 jaar geleden het geval was bij de helm, behoort een backprotetors nog niet tot de standaard uitrusting van een skiër.

Uvex - Ractangle

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Schlick 2000

Bekijk meer video's op YouTube