Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Materialen & Kleding

 • Oeps.. Ski’s niet juist opgeslagen

  29-04-2022

  De meeste mensen heeft ondertussen de ski's al wel weer een poosje in de kast staan. Roest op de staalkanten zorgt voor onnodig veel slijpwerk en dat had voorkomen kunnen worden door je ski’s op de juiste manier op te slaan. Deze blog geeft uitleg over de juiste manier van opslaan van je ski’s en het verhelpen van roestplekken.

 • Skikleding wassen

  21-04-2022

  Kan ik zomaar mijn skipak wassen? En mag ik alle wintersportkleding op dezelfde manier wassen? Dit is een vraag die regelmatig aan ons gesteld wordt. Zeker de afgelopen weken, omdat de meeste mensen ondertussen op wintersport geweest zijn en de kleren weer opbergen voor de volgende winter.

 • DAKA Ski Test ook tijdens Dutchweek

  07-03-2022

  Tijdens het wintersportseizoen vind je de Ski Test op verschillende locaties in de sneeuw. Vorige week vertelde we al over de Ski Test in de indoor skihal van Snowworld en over de Ski Test dagen in maria Alm en Kitzski, maar DAKA is de komende maand ook te vinden tijdens de DUTCHWEEK winter events in Oostenrijk en Frankrijk.

 • DAKA Ski Test On Tour

  25-02-2022

  Een goede uitrusting draagt bij aan de ultieme wintersportbeleving. Maar het uitzoeken van een nieuw paar ski’s of een snowboard kan soms best een zoektocht zijn. Zou je de materialen het liefst op locatie willen testen, voordat je een beslissing maakt? Met de DAKA Ski Test kan dat!

 • Korting op Skihuur via Wintersport Live

  11-02-2022

  Ga jij komende winter op wintersport en moet je nog je materiaal huren. Boek dan nu alvast vanuit je bureaustoel je ski's, snowboard en/of schoenen, zodat je het alleen nog maar op hoeft te halen op je bestemming. Gewoon bij je vertrouwde skiverhuur op de plaats van je bestemming. Goedkoper en makkelijker!

 • DAKA Ski Test

  10-02-2022

  Een fijne uitrusting draagt bij aan de ultieme wintersportbeleving. Echter, het uitzoeken van een nieuw paar ski’s of een snowboard kan soms best een zoektocht zijn. Zou je de materialen het liefst op locatie willen testen, voordat je een beslissing maakt? Met de DAKA ski Test kan dat!

 • Mini-carveski´s uit de 3D-printer

  22-01-2022

  De eerste bochtjes van de kleintjes gaan nu nog makkelijker: skischooleigenaar en uitvinder Gerhard Told presenteert ultralichte ski´s voor peuters en kleuters. Gerhard Told van de Skischule Scheffau knutselt met passie. Door de jaren heen heeft hij met zijn uitvindingen voor zijn kinderskischool al herhaaldelijk opzien gebaard.

 • Een goggle uitkiezen voor de wintersport

  21-01-2022

  Een skibril, een goggle, een sportbril of een visor. Er is een groot aantal mogelijkheden om je ogen te beschermen tijdens de wintersport. Wij vroegen aan DAKA waar je op moet letten bij het uitzoeken van een goggle en wat de verschillen zijn vergeleken met de andere skibrillen.

 • Leki Trigger 3D systeem

  07-01-2022

  Al jaren skiet het team van Wintersport Live met de LEKI skistokken. Zo ook dit jaar. Wij gingen vanaf de start van deze winter op pad met het vernieuwde LEKI Trigger 3D systeem. In ons geval werd het de set; LEKI Airfoil 3D Skistok met de LEKI Falcon 3D Handschoen.

 • DAKA Wintersport Lockdown Sale

  04-01-2022

  De winkels van DAKA staan helemaal klaar om je op alle mogelijke manieren te helpen. Een wintersportassortiment waar menig wintersportfan van gaat watertanden... maar je raadt het al; de lockdown gooit flink roet in het eten. De winkels zijn gesloten. Maar niet getreurd, DAKA heeft tijdens de lockdown een unieke actie.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube