Uvex - algemeen
Gratis Wax en Slijp Clinic
Gratis Wax en Slijp Clinic

Gratis Wax en Slijp Clinic

Max Max

Wil je mee doen aan een gratis Wax Clinic. Dan kan dat op zaterdag 14 december en vrijdag 24 januari. Wil jij ook leren hoe je zelf je ski of snowboard moet onderhouden? Schrijf je in voor de clinic van Wax Guru en wordt een master in Waxen en Slijpen.

Tijdens de Wax & Slijp Clinic leggen wij alles uit over het waxen en slijpen van wintersport materiaal. Daarnaast zullen wij alle stappen van het onderhouden van ski's en snowboards doorlopen en is er tijd om vragen te stellen.

Data clinics

14 december 2019 en 24 januari 2020 in Den Haag bij Wax Guru

Clinics

Wax Guru organiseert een aantal wax en slijp clinics per seizoen. Tijdens deze clinic wordt de basis van het waxen en slijpen uitgelegd. Je neemt deel aan deze clinic met +- 20 andere. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Tijdens de clinic komt aan bod:

  • Reparen van het belag
  • Slijpen van de staalkant, hoeken en gereedschap
  • Belag schoonmaken en prepareren voor het waxen
  • Waxen, verschillende soorten wax en gereedschap
  • Achteraf is er tijd voor vragen en advies over onderhoudsmaterialen.

Wax en Slijp Masterclass

Wil jij  waxen en slijpen meer in de praktijk brengen? Volg dan de 5 uur durende Master Class. Met 1 tot 4 personen zal je onder begeleiding van een Wax Guru jouw eigen ski’s of snowboard gaan slijpen en waxen. Tijdens de cursus gaan we ook dieper in op materiaalkennis van ski’s en snowboards, het onderhoud van het materiaal, waar onderhoud voor dient en welke extra tools hiervoor nodig zijn. Na het volgens van de cursus heb je zelf jouw ski’s geslepen, getuned, schoongemaakt, gewaxt en gepolijst en zijn deze klaar voor de wintersport.

Schrijf je in via het Facebook event van Wax Guru: Facebook Wax Guru

Of kijk voor meer informatie over de clinic op de website van Wax Guru: www.waxguru.nl/

Auteur

Max
Max

Enthousiast snowboarder & blogger voor Wintersport Live. Sinds 2013 specialiseren wij ons in ski- en snowboard onderhoud voor onze onderneming. Check voor meer info onze website: www.waxguru.nl
Favoriete bestemmingen: Konigsleiten, Flaine, Les Arcs