Uvex - algemeen
10 Peaks handschoenen
10 Peaks handschoenen

10 Peaks handschoenen

Wintersport Live Wintersport Live

Een groot onderdeel van ons werk en filmen en foto's maken van de skigebieden tijdens onze bestemmingsbezoeken. Dat betekent handschoenen aan, handschoenen uit, handschoenen weer aan, etc... Maar daar is vanaf afgelopen seizoen een einde aangekomen met de 10 Peaks handschoenen.

De 10 peaks handschoenen hebben namelijk een uniek systeem. Een (deels) afritsbaar boven en onderdeel van de handschoen, zodat je niet telkens je handschoenen aan en uit hoeft te doen. Zoals gezegd is dit voor de medewerkers van Wintersport Live een zegen, maar het is in vele andere situaties een uitkomst. Wat dacht je van gezinnen met kinderen die enkele tientallen keren per dag schoenen, kleding en mutsen aan en uit moeten doen?

10 peaks drankje doen

De grootste voordelen van 10 peaks handschoenen

Wat hebben wij ervaren als het grootste voordeel van de 10 peaks handschoenen?

Om te beginnen en met stip op 1; het gemak. Een irritatiepunt van vale wintersporters zijn de handschoenen. Omdat je handschoenen met grote regelmaat uitdoet tijdens een skidag, verlies en vergeet je ze snel gemakkelijk. Dat is met de 10 peaks handschoenen verleden tijd. Je rits de handschoen open en kunt aan de slag met wat je wilt doen. Verliezen of vergeten behoort hierdoor tot de verleden tijd.

Je wordt de gehele dag geconfronteerd met het gemak van deze handschoen. Tijdens het aandoen van je skischoenen, met een drankje op de berg of naast de piste, wanneer je een foto wilt maken, een appje wilt sturen of social media wilt checken en wanneer je iets uit je rugzak of jaszak wilt pakken. Kleine voorbeelden die het leven van een wintersporter een stuk makkelijker maakt.

Skischoenen aan doen met 10 peaks

Omdat we nagenoeg de hele winter op pad zijn voor Wintersport Live reportages, krijgen we te maken met veel verschillende weertypes. Waar wij erg gecharmeerd van zijn is dat deze handschoenen tijdens zeer koude dagen erg warm zijn. De plek van de rits heeft geen enkele negatieve invloed op warmteverlies. Daarentegen, op zeer warme dagen is het een verademing om de handschoenen open te kunnen ritsen en wanneer je bijvoorbeeld in de gondel zit even je handen uit te laten dampen. Natuurlijk kun je met andere merken handschoenen op dat moment je handschoenen uit doen. Maar die belanden vaak op de grond in een overvolle gondel of kun je makkelijker vergeten te laten liggen.

Drinken met 10 peaks handschoenen

10 peaks handschoenen aanschaffen

Deze winter gaat het team van Wintersport Live wederom op pad met de 10 Peaks handschoenen. We gaan dit jaar een fipmpje maken over het gebruik en de voordelen van deze handschoen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de handschoen en wil je hem aanpassen of aanschaffen? De 10 Peaks handschoenen zijn onder andere verkrijgbaar bij onderstaande locaties:

Ideaal voor fotograferen

Houdt je zoals wij van fotograferen en filmen. Of is het zelfs je werk... dan is de 10 peaks handschoen onmisbaar. Wat ons betreft; een echte aanrader !!

Fotograferen met 10 Peaks
Fotograferen met 10 Peaks

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties