Sunweb Wintersport
Fotowedstrijd 2019 2020
Fotowedstrijd 2019 2020

Wintersport Fotowedstrijd

Wintersport Live Wintersport Live

Wij ontvangen de gehele winter schitterende foto's vanuit de wintersportgebieden in Europa. Traditiegetrouw houden wij een fotowedstrijd en belonen wij de mooiste foto's met een leuke prijs. Heb jij hét kiekje van het wintersportseizoen 2019 / 2020 geschoten, dan maak jij kans om te winnen.

Ben jij ook regelmatig aan de slag met je camera of fototoestel wanneer je op de berg staat? Stuur dan jouw mooiste 3 wintersportfoto's naar: redactie@wintersportlive.nl en wie weet maak jij kans op één van de 7 prijzen.

We hebben maar liefst 7 prijzen voor de mooiste 7 foto's

5 x Hoofdprijs - Sunweb. Vakantiecheque t.w.v. € 100,- per stuk.

2 x Troostprijs - Duijvestein Winterstore. Cadeaucheque t.w.v. € 50,- per stuk.

De Spelregels

1. De foto moet in seizoen 2019 / 2020 zijn gemaakt. Dat mag zijn in de maanden november 2019, december 2019, januari 2020, februari 2020 of maart 2020.

2. Kies maximaal 3 foto's uit als inzending voor de wedstrijd en verstuur deze naar redactie@wintersportlive.nl. Meld in je email de datum en locatie waar de foto is genomen.

3. De inzendingen moeten wintersport gerelateerd zijn en genomen zijn in een skigebied in de Alpen, Tsjechië, Scandinavië, Amerika of Canada.

4. Je kunt je foto's inzenden tot en met dinsdag 31 maart 2020. Op vrijdag 10 april 2020 worden de winnaars bekend gemaakt op onze website; www.wintersportlive.nl

5. De redactie van Wintersport Live beoordeeld de foto's. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Voorwaarden fotowedstrijd

De deelnemer geeft toestemming dat Wintersport Live de foto's mag publiceren en gebruiken zonder verdere toestemming tijdens online en offline publicaties. Zowel op onze website als op social media (Facebook, Twitter en Instagram).

Bij deelname aan de fotowedstrijd, geef je automatisch toestemming op de bovenstaande voorwaarden.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties