Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
Vacature Summit Travel
Vacature Summit Travel

Summit Travel zoekt een salesmedewerker!

Wintersport Live Wintersport Live

Ben jij die gedreven reisadviseur met een passie voor wintersport? Dan is de vacature Allround Salesmedewerker van Summit Travel misschien wel wat voor jou! Wat houdt de baan in? In deze functie handel je boekingen en aanvragen af voor vriendengroepen, families en stellen.

Je hebt direct contact met klanten per telefoon of e-mail en je bent het vaste aanspreekpunt voor je eigen klantbestand. Met jouw team ga je een stapje verder voor een tevreden klant en werk je samen om doelstellingen van het team te behalen.

Wintersportaccommodaties
Wintersportaccommodaties

Summit Travel is een snel groeiende online touroperator gespecialiseerd in wintersportreizen, gevestigd in hartje Rotterdam (Oostplein 420). Ze staan bekend om hun uitstekende persoonlijke service, gekoppeld aan een moderne en snelle website. Het Summit Travel team is gezellig en er hangt binnen het bedrijf een informele sfeer. Met een Trustpilot score van 4,8 uit 5 zijn de klanten van Summit Travel erg tevreden, klik hier om ervaringen te lezen. Ga jij helpen om deze kwaliteit hoog te houden en verder te verbeteren?

Summit Travel
Summit Travel

Je werkt direct samen met 5 gedreven collega’s die een gezamenlijk doel voor ogen hebben: klanten blij maken met een fantastische wintersportvakantie! Je bent de juiste kandidaat wanneer je in staat bent om gestructureerd en georganiseerd te werk te gaan. Het is erg belangrijk om stressbestendig te zijn en prioriteiten te kunnen stellen, zeker tijdens drukke periodes.

Ben je benieuwd naar alle details van de vacature? Lees dan snel meer op de website van Summit Travel!

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.