Een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland
Een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland

Maak kans op een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland!

Wintersport Live Wintersport Live

Nordic, onze partner voor de Scandinavische landen, start een prijsvraag. De prijs is niets minder dan een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland! Voor de meeste wintersporters is dat een droom die al lang op de bucketlist staat. Via deze prijsvraag komt de droom wellicht ietsjes dichterbij.

In de categorie 'niet geschoten is altijd mis', adviseer onze bezoekers en volgers om gewoon lekker mee te doen aan deze prijsvraag. Wie weet ben je dan in 2022 te vinden op de sneeuwvlaktes in Lapland. Hoe gaaf zou dat zijn?

De afgelopen maanden zijn heel wat reisplannen in het water gevallen. Hoe gaaf zou het zijn om dan juist volgende winter een unieke reis naar de poolsneeuw te gaan maken? Kan jij ook niet wachten? Nordic to the rescue!

Sneeuwscootertocht in Lapland
Sneeuwscootertoch in Lapland

Nordic geeft een reis weg voor twee personen naar Magisch Lapland cadeau!

De Arctic Adventure Week is een actieve weekreis in Fins Lapland, die je goed kunt afwisselen met rustige momenten. Bij deze reis zijn een aantal halve dagtochten inbegrepen. Wat dacht je van sneeuwscootertocht, een sledetocht met husky's of een sneeuwschoenwandeling?

Vertrek mogelijk vanuit Brussel vanaf 08/01/2022 tot en met 02/04/2022*
Vertrek mogelijk vanuit Amsterdam vanaf 08/01/2022 tot 12/03/2022*

Uitgesloten vertrekdatum: 26/02/2022

Wat moet je doen om kans te maken op deze reis?

Heel eenvoudig! Vul de prijsvraag in op de website van Nordic, laat je gegevens achter en zij maken de gelukkige winnaar bekend op 1 juni.

Heel veel succes!

Team Wintersport Live

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.