Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Warm of Koud

  22-02-2019

  Aan het begin van het seizoen is er een enorme hoeveelheid sneeuw gevallen en was het lang koud. Deze periode werd begin vorige week doorbroken en het resultaat was zon, zon en nog eens zon. Maar wat brengt de laatste week van februari ons. Nog meer zon of wordt het weer winter?

 • Een snowdump waar je u tegen zegt

  04-01-2019

  De omstandigheden in de Alpen zijn op zijn zachts gezegd extreem. Aan de sneeuw geen gebrek. Dat wil zeggen, in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Want de snowdump gaat grotendeels voorbij aan Frankrijk en Italië.

 • Warme dagen voor de boeg

  20-12-2018

  Op het moment zijn de omstandigheden op de meeste plekken in de Alpen uitmuntend. Maar daar komt met enkele warme dagen voor de boeg verandering in. Vanaf zaterdag de 22ste tot en met de 25ste föhnt het hard in de Alpen

 • Sneeuw is onderweg naar de Alpen

  06-12-2018

  Je moet het nog heel even volhouden. Er komt nog 1 warm etmaal aan, maar daarna is de Alpen helemaal klaar met de warmte en ontvangt zij (wij vinden de Alpen een 'zij') de snowdump met open armen!

 • Eerst warm, daarna koud

  02-12-2018

  Het lijkt er dan toch echt steeds meer op dat de winter in de Alpen volgend weekend toeslaat. En dat is niets te vroeg, met de opkomende warmte van de komende dagen beginnen de meeste skigebieden weer van voor af aan.

 • Wel winter... of geen winter in de Alpen?

  30-11-2018

  Dat het niet een seizoensstart is als vorig jaar mag wel duidelijk zijn. Rond deze datum vorig jaar volgden de snowdumps elkaar in hoog tempo op. Vooral Frankrijk en Zwitserland waren eind november bedekt onder een enorme laag sneeuw.

 • Alleen tijdens de Wintersport

  22-09-2018

  Voor veel mensen is de wintersport dé vakantie van het jaar. De dag dat je terug bent raadpleeg je als eerst je agenda en gaan de raderen draaien: wanneer kunnen we weer? Wat is dat toch met die wintersport waarom dat zo aantrekkelijk is voor vele mensen.

 • Kaartjes voor De Uithof via Saxion for re-integratie

  04-09-2018

  Werkplaats31@ is een organisatie welke personen met een arbeidsachterstand helpt om (weer) te integreren op de arbeidsmarkt. Om hun projecten mede te kunnen financieren verkopen zij enkele seizoensabonnementen van De Uithof Skibaan en Schaatsbaan voor een schappelijke prijs.

 • Splash Your Mountain in Morgins

  07-08-2018

  Zoek je tijdens deze zomer verkoeling in de Zwitserse en/of Franse Alpen? Kom dan een dagje afkoelen in Morgins. Hier staat, voor de tweede keer, de grootste pop-up waterglijbaan van Europa. Het allerleukste, het is een klein Nederlands feestje, want dit geweldige evenement is opgezet door Nederlanders.

 • Sneeuw en kou in maart

  15-03-2018

  Een laatste hick-up van dit seizoen? Zaterdag begint een periode met regelmatige sneeuwval en lage temperaturen in de Alpen voor een vrij lange periode. Een ideaal moment dus om nog richting de Alpen te gaan voor een korte of langere wintersportvakantie.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube