Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Komt de winter terug?

  26-11-2019

  Voor veel skigebieden is dit een rare vraag... was de winter weg dan? De Alpen kent een seizoensstart om je vingers bij af te likken. Er ligt in veel skigebieden al meer sneeuw dan dat er normaal rond half februari ligt. Maar dat geldt zéker niet voor alle skigebieden.

 • Eerste snowdump lijkt een feit

  04-11-2019

  De eerste snowdump van het nieuwe seizoen lijkt aanstaande. We zitten pas net in november en de meeste skigebieden zijn nog gesloten, maar net als twee jaar geleden lijkt de eerste helft van november de Alpen wederom om te toveren in winterwonderland.

 • Indian Summer in de bergen

  17-09-2019

  We gaan graag ’s winters op wintersport. Sommigen genieten ook van de bergen in de zomer. Maar wat doen we in de herfst? De herfst is voor veel berggebieden een beetje een ondergeschoven kindje wat het toerisme betreft. Maar is dit helemaal terecht?

 • Voor het eerst op wintersport

  27-08-2019

  Iedereen kent wel een paar mensen die lijken "tegen wintersport" te zijn. Gelukkig zijn er veel meer mensen om je heen die je passie delen, maar in je familie, vriendengroep of onder je collega's hoor je steevast dezelfde 5 smoesjes. Precies ja, smoesjes.

 • Werken bij de Eisbar in Kirchberg

  12-07-2019

  Wil jij een winter werken in de Alpen? Dit is je kans. De Eisbar in Kirchberg is op zoek naar personeel. 5 dagen werken in een gaaf team en 2 dagen vrij om te skiën. Samen met leuke collega's, de gezelligste feestartiesten en fantastische gasten maak je van elke avond een feest in een bomvolle zaak.

 • Zomerskiën

  15-05-2019

  Zomerskiën. Ja dat lees je goed, in de zomer skiën. Kan dat dan? Ja! In de meeste bergdorpen is het ’s zomers ook goed vertoeven, lekker wandelen en genieten van een koud pilsje bij soms wel 30 graden! Denk je dan aan skiën? Ja, ik wel. Europa biedt mooie plekken om in de zomer ook te kunnen skiën.

 • Prijswinnaars wintersport fotowedstrijd 2019

  07-04-2019

  Na enkele honderden inzendingen zijn wij eruit. Er zaten heel veel mooie foto's bij. Bedankt voor alle inzendingen. Het leverde bij onze redactie dan soms ook wat verhitte discussies op. Maar de prijswinnaars voor de wintersport fotowedstrijd van 2019 zijn bekend.

 • Vrijwillger FIS Ski World Cup Finals Andorra 2019

  04-04-2019

  Een tijdje geleden heb ik hier een stukje geschreven over mijn ervaring als vrijwilliger bij de FIS Ski World Championships en in tussentijd heb ik alweer diverse ski evenementen meegemaakt, o.a. FIS Ski World Cup St. Moritz 2018, FIS Ski World Championships Åre 2019 en de FIS Ski World Cup Finals Andorra 2019.

 • Fotowedstrijd

  15-03-2019

  Heb jij tijdens jouw wintersportvakantie de perfecte foto gemaakt? Doe dan snel mee met onze fotowedstrijd en maak kans op gave wintersportprijzen. Wij wintersporters boffen deze winter wederom met de vele sneeuw die gevallen is in de Alpenlanden ...

 • Vanaf vrijdag aanzienlijk kouder

  28-02-2019

  Vanaf aanstaande vrijdag wordt het aanzienlijk kouder in de Alpen. Dat kan ook bijna niet anders, want de afgelopen 2 weken werd warmterecord na record verbroken. Waar we vorig jaar nog te maken hadden met temperaturen van -20 graden daar werden de afgelopen week temperaturen van +20 graden gehaald.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube