Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Eindelijk weer sneeuw

  15-01-2020

  Eindelijk weer neerslag voor aankomend weekend in de Alpen. En de neerslag gaat gepaard met lage temperaturen, hierdoor verdwijnen alle Alpenlanden onder een mooie, verse laag nieuwe sneeuw. It's about bloody time, want de dalen worden al behoorlijk groen.

 • Winter gaat weer een poging doen

  13-01-2020

  De winter gaat weer een nieuwe poging doen om zijn stempel te drukken op de Alpen. We zijn al een paar keer bij de neus genomen door de langere termijn voorspelling, daarom zijn we wat voorzichtig geworden met voorspellen. Maar voor dit weekend lijkt de winter dan toch eindelijk weer even terug te zijn.

 • Snowdump wordt Nodump

  03-01-2020

  Vorige week stond er nog een snowdump van jewelste op het programma voor aankomende week. Daar is helaas weinig meer van over. Nagenoeg alle voorspelde sneeuw is letterlijk van de kaart vervaagd. We mogen dit weekend nog wel wat verse sneeuw verwachten, maar enthousiast worden we er niet van.

 • Koud en Sneeuwrijk weekend voor de boeg

  31-12-2019

  De sneeuwval van eind vorige week leverde plaatjes op om je vingers bij af te likken, ook de komende dagen staat vooral in teken van zon en warmte in de Alpen. Maar daar komt verandering in. Vanaf zaterdag is de winter in ieder geval tijdelijk weer even terug met sneeuwval en koude temperaturen.

 • Skiroutes - gecontroleerde vrijheid?

  24-12-2019

  We zien ze tegenwoordig steeds meer verschijnen op de verschillende pistekaarten van de skigebieden; de skiroutes. Maar wat zijn skiroutes nu eigenlijk, hoe herken je ze en wat kan en mag je van (de veiligheid) deze skiroutes verwachten? Is het hetzelfde als off-piste skiën of is het 'gewoon een ongeprepareerde piste'?

 • Onstuimige week voor de boeg

  15-12-2019

  Er staat een bijzonder weekje voor de boeg met grote verschillen tussen de verschillende Alpenlanden en sterk wisselende omstandigheden. Overal het algemeen wordt het vooral erg warm, maar er zijn ook temperatuurdipjes waar regen en sneeuw elkaar in hoog tempo opvolgen.

 • Tips voor fotograferen op wintersport

  13-12-2019

  Vakantie in het algemeen en wintersport in het bijzonder zijn mooie bestemmingen om te fotograferen. Zeker met de huidige mogelijkheden van smartphones en action camera's is foto's maken op de berg een 'makkie' geworden. Hierbij enkele tips en trucks waar je op moet letten bij het maken van foto's op de berg.

 • Sneeuw is onderweg naar de Alpen

  08-12-2019

  De afgelopen week verliep veelal droog en warm in de Alpen. Na de november dump hebben vooral de skigebieden in Oostenrijk al een poos geen verse sneeuw van betekenis mogen ontvangen. Daar lijkt de komende week veranderingen in te gaan komen met grote verschillen tussen de verschillende gebieden.

 • Dorpenreview prijsvraag

  02-12-2019

  Win met jouw review over een skidorp een reischeque ter waarde van 100 euro te besteden bij Sunweb. Sunweb is dé wintersportspecialist met een groot aanbod aan accommodaties in de Alpen voor skivakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland en Andorra.

 • Wintersport Black Friday

  29-11-2019

  Je kunt de TV niet aanzetten, je email niet checken of social media niet openen of het gaat over Black Friday. Een hype uit Amerika die steeds populairder wordt in Nederland. Maar ja, het levert vaak wel een hoop voordeel op. En welke wintersporter is er nu niet gek op voordeel?

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube