Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • De eerste sneeuw van het seizoen

  14-09-2022

  De eerste sneeuwval van het seizoen komt eraan. Voor de komende week wordt er een mooi laagje sneeuw verwacht in de Alpen. Vooral boven de 1500 meter. Hebben we hier wat aan als wintersporter? Zeker niet. Maar het is wel leuk.

 • Skiroutes - gecontroleerde vrijheid?

  25-08-2022

  We zien ze tegenwoordig steeds meer verschijnen op de verschillende pistekaarten van de skigebieden; de skiroutes. Maar wat zijn skiroutes nu eigenlijk, hoe herken je ze en wat kan en mag je van (de veiligheid) deze skiroutes verwachten? Is het hetzelfde als off-piste skiën of is het 'gewoon een ongeprepareerde piste'?

 • Win een Skydive-reis met Active 02

  30-06-2022

  Deze zomer én winter is onze partner om de dorst te lessen Active O2. Active O2 is een heerlijke frisse dorstlesser voor iedereen die van het leven en van wintersport houdt. Deze zomer hebben ze wel een hele coole aktie: Win een helikopter skydive voor 2 personen boven de Alpen in Oostenrijk!

 • Uitslag fotowedstrijd 2021/2022

  13-04-2022

  We hebben enkele honderden inzendingen gekregen van onze volgers met de meest uiteenlopende foto's. Wanneer je alle foto's als redactie achter elkaar mag bekijken dan zie je dat ondanks dat het valse start was, het uiteindelijk toch een geweldig wintersportseizoen is geworden.

 • Wintersport Fotowedstrijd

  30-03-2022

  Wij ontvangen de gehele winter schitterende foto's vanuit de wintersportgebieden in Europa. Traditiegetrouw houden wij een fotowedstrijd en belonen wij de mooiste foto's met een leuke prijs. Heb jij hét kiekje van het wintersportseizoen 2021 / 2022 geschoten, dan maak jij kans om te winnen.

 • Nog een paar dagen winter

  28-03-2022

  Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer in Nederland? Wij wel. En niet alleen in Nederland was het lekker weer. Ook in de Alpen is het al een hele poos Kaiserwetter. Temperaturen van meer dan 20 graden in het dal was de afgelopen periode geen uitzondering. Maar, hier komt verandering in.

 • Maart begint behoorlijk fris

  03-03-2022

  Voor de meeste van ons zit de wintersportvakantie erop. Maar zeker niet voor iedereen. Ook in maart zijn er nog diverse mogelijkheden voor een prima wintersportvakantie. En ook deze maart lijkt bijzonder goed te gaan worden, met prima pistecondities en koude temperaturen.

 • Geweldige wintersportweek voor de boeg

  24-02-2022

  Ben jij één van de gelukkige die komende week op wintersport gaat? Dan bof je. De weersomstandigheden die op het menu staan zijn nagenoeg perfect. Met temperaturen rond het vriespunt en een heerlijk zonnetje. Beter kun je het niet treffen.

 • Workshop Iglo Bouwen in de Tiroler Zugspitz Arena

  22-02-2022

  Bouw een iglo zoals de Inuit dat doen. Dat kan middenin het dik besneeuwde landschap van de Tiroler Zugspitz Arena. Outdoorprofessional Marco Seitner van de Lermoos Alpine School leert je tijdens zijn populaire workshop de fijne kneepjes van het vak.

 • Extreem veel sneeuw de komende dagen

  31-01-2022

  Je hebt veel sneeuw en je hebt extreem veel sneeuw. De sneeuw van de komende dagen valt onder die laatste categorie. Niet vaak gebeurt het dat er zo zoveel sneeuw valt binnen 72 uur. Met recht kunnen we dit een serieuze snowdump noemen.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube