Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Reisadvies voor Oostenrijk naar code geel

  23-06-2021

  Nu het reisadvies voor een aantal landen veranderd is naar ‘code geel’ en een reis naar Oostenrijk weer tot de mogelijkheden behoort, kunnen Nederlanders hun zomervakantie gaan plannen. Hoewel Oostenrijk weer open is voor de Nederlandse toerist, is dit nog niet geheel zonder beperkingen. Hoe ziet bijvoorbeeld een vakantiedag in Tirol er dit jaar uit?

 • Wie wint de Gouden skischoen?

  21-04-2021

  Op een rollerband merk je pas echt hoe goed of slecht je skitechniek is. Daarnaast is op een rollerband skiën een stuk efficiënter. Op de berg zit je vaak de helft van de tijd in de lift of sta je te wachten voor de helft, op een rollerbaan staat je vaak 10 minuten non-stop te skiën dat gebeurt bijna nooit op de piste.

 • Maak kans op een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland!

  09-04-2021

  Nordic, onze partner voor de Scandinavische landen, start een prijsvraag. De prijs is niets minder dan een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland! Voor de meeste wintersporters is dat een droom die al lang op de bucketlist staat. Via deze prijsvraag komt de droom wellicht ietsjes dichterbij.

 • Flipside zoekt pensionbeheerders in Oostenrijk

  15-03-2021

  Flipside zoekt pensionbeheerders in Oostenrijk. Wat krijg jij er voor ? € 3.000 bruto per maand met zijn tweetjes en een gratis verblijf in een appartement. Flipside is op zoek naar twee personen die hun ‘’Cityhouse’’ in het Oostenrijkse Mayrhofen een jaar lang willen beheren.

 • Enorme hoeveelheid sneeuw opweg naar de Alpen

  12-03-2021

  Het 'seizoen' eindigt zoals het begint in de Alpen; met een enorme hoeveelheid sneeuw. Misschien wel de grootste snowdump van deze winter staat er voor de deur. Geen Alpenland wordt overgeslagen. Overal wordt het koud en gaat het hard sneeuwen. Tot in de dalen!

 • Sneeuwpret in bijna het hele land

  08-02-2021

  Bijna in heel Nederland hebben de meeste mensen kunnen genieten van een originele winterdag. Zoals we deze vroeger wel vaker kenden. Koude temperaturen, een gure wind en vooral lekker veel sneeuw. Heerlijk. Wij als wintersportliefhebbers kunnen dan maar één ding; volop genieten!

 • Winter in Nederland

  04-02-2021

  Het lijkt dan toch echt te gaan gebeuren. Toch nog een beetje winter(sport), maar dan in eigen land. Delen van het land hebben natuurlijk al een paar keer een mooi laagje sneeuw gekregen de afgelopen 2 maanden, maar het wordt een flink tandje kouder en een berg meer sneeuw.

 • Whatsapp met Wintersport Live

  03-02-2021

  Wintersport Live is nu ook te bereiken via Whatsapp. Heb je vragen of ben je op zoek je informatie over een wintersport gerelateerd onderwerp? Zoek je een accommodatie of deel je graag je foto met ons? Dan zijn we nu ook te bereiken via Whatsapp: 085-7738377.

 • Hulpverlening op de piste en adequaat optreden

  02-02-2021

  Marléne is enkele jaren geleden hard gevallen op de piste. Ze vertelt over haar ervaring tijdens een ski-ongeluk: "Vanzelfsprekend is men in de skigebieden gewend om met ongelukken om te gaan die op en om de piste gebeuren...

 • 10 extreme afdalingen

  27-01-2021

  10 extreme afdalingen in de Alpen De Harakiri in Mayrhofen of de legendarische Streif in Kitzbühel: het zijn de pistes waaraan iedereen denkt als het gaat om de steilste pistes in de Alpen. Maar dat zijn niet de enige extreme afdalingen die je alleen als professional kunt bedwingen.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube