Keep it cool

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • 10 extreme afdalingen

  01-11-2018

  10 extreme afdalingen in de Alpen De Harakiri in Mayrhofen of de legendarische Streif in Kitzbühel: het zijn de pistes waaraan iedereen denkt als het gaat om de steilste pistes in de Alpen. Maar dat zijn niet de enige extreme afdalingen die je alleen als professional kunt bedwingen.

 • Voor het eerst op wintersport

  08-10-2018

  Iedereen kent wel een paar mensen die lijken "tegen wintersport" te zijn. Gelukkig zijn er veel meer mensen om je heen die je passie delen, maar in je familie, vriendengroep of onder je collega's hoor je steevast dezelfde 5 smoesjes. Precies ja, smoesjes.

 • Alleen tijdens de Wintersport

  22-09-2018

  Voor veel mensen is de wintersport dé vakantie van het jaar. De dag dat je terug bent raadpleeg je als eerst je agenda en gaan de raderen draaien: wanneer kunnen we weer? Wat is dat toch met die wintersport waarom dat zo aantrekkelijk is voor vele mensen.

 • Kaartjes voor De Uithof via Saxion for re-integratie

  04-09-2018

  Werkplaats31@ is een organisatie welke personen met een arbeidsachterstand helpt om (weer) te integreren op de arbeidsmarkt. Om hun projecten mede te kunnen financieren verkopen zij enkele seizoensabonnementen van De Uithof Skibaan en Schaatsbaan voor een schappelijke prijs.

 • Splash Your Mountain in Morgins

  07-08-2018

  Zoek je tijdens deze zomer verkoeling in de Zwitserse en/of Franse Alpen? Kom dan een dagje afkoelen in Morgins. Hier staat, voor de tweede keer, de grootste pop-up waterglijbaan van Europa. Het allerleukste, het is een klein Nederlands feestje, want dit geweldige evenement is opgezet door Nederlanders.

 • Zomerskiën

  21-06-2018

  Zomerskiën. Ja dat lees je goed, in de zomer skiën. Kan dat dan? Ja! In de meeste bergdorpen is het ’s zomers ook goed vertoeven, lekker wandelen en genieten van een koud pilsje bij soms wel 30 graden! Denk je dan aan skiën? Ja, ik wel. Europa biedt mooie plekken om in de zomer ook te kunnen skiën.

 • Sneeuw en kou in maart

  15-03-2018

  Een laatste hick-up van dit seizoen? Zaterdag begint een periode met regelmatige sneeuwval en lage temperaturen in de Alpen voor een vrij lange periode. Een ideaal moment dus om nog richting de Alpen te gaan voor een korte of langere wintersportvakantie.

 • Koud, zeer koud of extreem koud?

  20-02-2018

  Wij roepen het al een paar dagen en het zal je dan ook niet zijn ontgaan in de media. Het wordt koud! Maar hoe koud wordt het dan precies. De weerkaarten zijn het nog niet helemaal eens. Maar de opties zijn. Erg koud, zeer koud of extreem koud!

 • Een koud en sneeuwrijk weekje

  09-02-2018

  Dat de afgelopen week koud zou verlopen was in de Alpen hebben dat was wel voorspelt, de 'beloofde' sneeuwval viel echter wat tegen. Her en der is er een paar cm sneeuw gevallen, maar het mag geen naam hebben. Dat wordt komende week wel even anders. Sneeuw en kou staan op het menu.

 • Kou en sneeuw zijn onderweg

  30-01-2018

  Dit seizoen wisselen kou,- en warmteperiodes zich in hoog tempo af. Waar je in de vorige jaren vooral langere periodes van een koud of warm weertype zag, daar zien we dit jaar vooral dat geen front zich lang staande weet te houden. Na een periode van wat warmer weer is nu de kou weer aan de beurt.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Schlick 2000

Bekijk meer video's op YouTube