Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Opnieuw sneeuw op weg naar de Alpen

  07-10-2020

  De afgelopen 10 dagen is het bijzonder onstuimig geweest in de Alpen. Na een schitterende snowdump kregen de Alpenlanden te maken met overstromingen en modderrivieren. Het is nog maar paar dagen weer wat rustiger in de atmosfeer, maar het volgende koufront met sneeuw is weer op weg naar de Alpen.

 • Een september dump is in de maak

  23-09-2020

  Dat het rond de herfst in de meeste skigebieden wel eens sneeuwt gebeurt regelmatig, maar een snowdump van deze grootte komt niet vaak voor. Als het is zoals de weerkaarten aangeven, dan mogen de pistes boven de 1300 meter zich opmaken voor meer dan een meter sneeuw.

 • Wel of niet komende zomer op vakantie naar Oostenrijk?

  26-05-2020

  De Oostenrijkse accommodatie openen op 29 mei hun deuren. De grenzen tussen Nederland en Duitsland waren niet dicht; de opening van de grenzen tussen Duitsland en Oostenrijk staat vooralsnog gepland voor de 15e juni. Het is wachten het moment dat Oostenrijk door Buitenlandse Zaken van code oranje op geel of groen wordt gezet.

 • Uitslag Fotowedstrijd 2019 - 2020

  20-04-2020

  Iets later dan gepland, maar hierbij dan toch de uitslag van de Fotowedstrijd van 2019 / 2020. We hebben enkele honderden foto's binnen gekregen. De één nog mooier dan de andere. Ben je dit jaar geen prijswinnaar? Niet getreurd. Ook volgend jaar houden wij in samenwerking met Sunweb weer een fotowedstrijd.

 • Wintersport Fotowedstrijd

  17-03-2020

  Wij ontvangen de gehele winter schitterende foto's vanuit de wintersportgebieden in Europa. Traditiegetrouw houden wij een fotowedstrijd en belonen wij de mooiste foto's met een leuke prijs. Heb jij hét kiekje van het wintersportseizoen 2019 / 2020 geschoten, dan maak jij kans om te winnen.

 • Milieuvriendelijk op wintersportvakantie

  27-02-2020

  Het is iets waar veel Nederlanders het hele jaar naar uitkijken: wintersport! Niet alleen het sporten, maar ook het prachtige landschap dragen bij aan het ultieme vakantiegevoel. Hoe kun je nu bijdragen aan het behoud van die prachtige natuur? Wij geven je vijf tips om duurzaam op wintersport te gaan.

 • Eindelijk weer sneeuw

  15-01-2020

  Eindelijk weer neerslag voor aankomend weekend in de Alpen. En de neerslag gaat gepaard met lage temperaturen, hierdoor verdwijnen alle Alpenlanden onder een mooie, verse laag nieuwe sneeuw. It's about bloody time, want de dalen worden al behoorlijk groen.

 • Winter gaat weer een poging doen

  13-01-2020

  De winter gaat weer een nieuwe poging doen om zijn stempel te drukken op de Alpen. We zijn al een paar keer bij de neus genomen door de langere termijn voorspelling, daarom zijn we wat voorzichtig geworden met voorspellen. Maar voor dit weekend lijkt de winter dan toch eindelijk weer even terug te zijn.

 • Snowdump wordt Nodump

  03-01-2020

  Vorige week stond er nog een snowdump van jewelste op het programma voor aankomende week. Daar is helaas weinig meer van over. Nagenoeg alle voorspelde sneeuw is letterlijk van de kaart vervaagd. We mogen dit weekend nog wel wat verse sneeuw verwachten, maar enthousiast worden we er niet van.

 • Koud en Sneeuwrijk weekend voor de boeg

  31-12-2019

  De sneeuwval van eind vorige week leverde plaatjes op om je vingers bij af te likken, ook de komende dagen staat vooral in teken van zon en warmte in de Alpen. Maar daar komt verandering in. Vanaf zaterdag is de winter in ieder geval tijdelijk weer even terug met sneeuwval en koude temperaturen.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube