Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Sneeuwpret in bijna het hele land

  08-02-2021

  Bijna in heel Nederland hebben de meeste mensen kunnen genieten van een originele winterdag. Zoals we deze vroeger wel vaker kenden. Koude temperaturen, een gure wind en vooral lekker veel sneeuw. Heerlijk. Wij als wintersportliefhebbers kunnen dan maar één ding; volop genieten!

 • Winter in Nederland

  04-02-2021

  Het lijkt dan toch echt te gaan gebeuren. Toch nog een beetje winter(sport), maar dan in eigen land. Delen van het land hebben natuurlijk al een paar keer een mooi laagje sneeuw gekregen de afgelopen 2 maanden, maar het wordt een flink tandje kouder en een berg meer sneeuw.

 • Whatsapp met Wintersport Live

  03-02-2021

  Wintersport Live is nu ook te bereiken via Whatsapp. Heb je vragen of ben je op zoek je informatie over een wintersport gerelateerd onderwerp? Zoek je een accommodatie of deel je graag je foto met ons? Dan zijn we nu ook te bereiken via Whatsapp: 085-7738377.

 • Hulpverlening op de piste en adequaat optreden

  02-02-2021

  Marléne is enkele jaren geleden hard gevallen op de piste. Ze vertelt over haar ervaring tijdens een ski-ongeluk: "Vanzelfsprekend is men in de skigebieden gewend om met ongelukken om te gaan die op en om de piste gebeuren...

 • 10 extreme afdalingen

  27-01-2021

  10 extreme afdalingen in de Alpen De Harakiri in Mayrhofen of de legendarische Streif in Kitzbühel: het zijn de pistes waaraan iedereen denkt als het gaat om de steilste pistes in de Alpen. Maar dat zijn niet de enige extreme afdalingen die je alleen als professional kunt bedwingen.

 • Sneeuw, sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw

  21-01-2021

  Sneeuw, sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw. Het houdt maar niet op in de Alpen. Na al diverse periodes van sneeuwval, was het de afgelopen dagen erg aangenaam in de Alpen. De zon liet zich regelmatig zien en het sneeuwruimen kon beginnen. Maar niet voor lang. De volgende dump staat al weer klaar.

 • Serieuze snowdump voor Zwitserland

  13-01-2021

  In Zwitserland wordt het de komende 48 uur bar en boos. Niet alleen gaat het er extreem hard sneeuwen, ook de temperaturen dalen tot niveau "diepvries" en de wind wakkert flink aan. Niet alleen Zwitserland wordt zeer winters. Ook in de rest van de Alpen wordt sneeuw verwacht.

 • Een skilift, help!

  11-01-2021

  Er is geen wintersporter die zich niet soms, regelmatig of vaak ergert aan een skilift. Of beter gezegd, aan de gebruiker van een skilift. Jij en ik dus! Waarom is dat? Dat komt omdat je met andere mensen te maken hebt en niet iedereen is zo behendig als jij… toch?

 • Aanhoudende winter in de Alpen

  05-01-2021

  Droomscenario's in de Alpen. Het weerbeeld waar iedere wintersporter op hoopt tijdens het seizoen; temperaturen net onder nul. Nu en dan wat verse sneeuw en met regelmaat zon. Alsof de duvel er mee speelt. Precies nu we NIET op wintersport kunnen, zijn de condities nagenoeg perfect.

 • Nog meer sneeuw onderweg naar de Alpen

  08-12-2020

  Na de dump van afgelopen dagen is het voorlopig nog niet klaar met de sneeuw in de Alpen. Ook de komende dagen, met uitzondering van vrijdag, sneeuwt het vrolijk door. Normaal gesproken een droomstart van het seizoen. Een situatie waar je als wintersporter ieder ander jaar alleen maar op kan hopen!

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube