Keep it cool

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Zomerskiën

  21-06-2018

  Zomerskiën. Ja dat lees je goed, in de zomer skiën. Kan dat dan? Ja! In de meeste bergdorpen is het ’s zomers ook goed vertoeven, lekker wandelen en genieten van een koud pilsje bij soms wel 30 graden! Denk je dan aan skiën? Ja, ik wel. Europa biedt mooie plekken om in de zomer ook te kunnen skiën.

 • Sneeuw en kou in maart

  15-03-2018

  Een laatste hick-up van dit seizoen? Zaterdag begint een periode met regelmatige sneeuwval en lage temperaturen in de Alpen voor een vrij lange periode. Een ideaal moment dus om nog richting de Alpen te gaan voor een korte of langere wintersportvakantie.

 • Koud, zeer koud of extreem koud?

  20-02-2018

  Wij roepen het al een paar dagen en het zal je dan ook niet zijn ontgaan in de media. Het wordt koud! Maar hoe koud wordt het dan precies. De weerkaarten zijn het nog niet helemaal eens. Maar de opties zijn. Erg koud, zeer koud of extreem koud!

 • Een koud en sneeuwrijk weekje

  09-02-2018

  Dat de afgelopen week koud zou verlopen was in de Alpen hebben dat was wel voorspelt, de 'beloofde' sneeuwval viel echter wat tegen. Her en der is er een paar cm sneeuw gevallen, maar het mag geen naam hebben. Dat wordt komende week wel even anders. Sneeuw en kou staan op het menu.

 • Voor het eerst op wintersport

  08-02-2018

  Iedereen kent wel een paar mensen die lijken "tegen wintersport" te zijn. Gelukkig zijn er veel meer mensen om je heen die je passie delen, maar in je familie, vriendengroep of onder je collega's hoor je steevast dezelfde 5 smoesjes. Precies ja, smoesjes.

 • Kou en sneeuw zijn onderweg

  30-01-2018

  Dit seizoen wisselen kou,- en warmteperiodes zich in hoog tempo af. Waar je in de vorige jaren vooral langere periodes van een koud of warm weertype zag, daar zien we dit jaar vooral dat geen front zich lang staande weet te houden. Na een periode van wat warmer weer is nu de kou weer aan de beurt.

 • Extreem weer onderweg naar de Alpen

  15-01-2018

  Er lijkt deze winter geen einde te komen aan de sneeuwval. De ene dump is nog niet afgelopen of de andere snowdump staat al weer klaar, deze keer ook met zeer koude temperaturen. Hoeveelheden van meer dan een meter sneeuwval in 24 uur lijkt makkelijk te worden gehaald.

 • Hevige sneeuwval in de Alpen

  27-12-2017

  Ga je de komende dagen op wintersport of ben je op dit moment in de Alpen? Houdt dan rekening met extreem weer. Er gaat in de komende 48 uur een grote hoeveelheid neerslag vallen in alle Alpenlanden. Dit gaat veelal gepaard met vrij harde wind.

 • Het weer; de week voor kerst

  18-12-2017

  Met al het sneeuwgeweld in de afgelopen weken, lijkt er na vandaag een einde te komen aan een lange periode van kou en sneeuw. De omstandigheden op het moment zijn uitmuntend. Tezamen met aangename temperaturen en minder neerslag lijkt komende week geslaagd!

 • Eindelijk weer een witte kerst in de Alpen

  08-12-2017

  De wintersporter heeft er een paar jaar op moeten wachten, maar voor het eerst in jaren is het weer eens goed wit in de Alpen tijdens de kerstvakantie. Is dit geen gewaagde uitspraak op 8 december? Nee, met de recente sneeuwval en de aankomende sneeuwval kan het eigenlijk niet meer mis gaan.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Diedamskopf

 • Wintersport Live in KitzSki

 • Wintersport Live in Gargellen

Bekijk meer video's op YouTube