Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Uitslag fotowedstrijd 2021/2022

  13-04-2022

  We hebben enkele honderden inzendingen gekregen van onze volgers met de meest uiteenlopende foto's. Wanneer je alle foto's als redactie achter elkaar mag bekijken dan zie je dat ondanks dat het valse start was, het uiteindelijk toch een geweldig wintersportseizoen is geworden.

 • Wintersport Fotowedstrijd

  30-03-2022

  Wij ontvangen de gehele winter schitterende foto's vanuit de wintersportgebieden in Europa. Traditiegetrouw houden wij een fotowedstrijd en belonen wij de mooiste foto's met een leuke prijs. Heb jij hét kiekje van het wintersportseizoen 2021 / 2022 geschoten, dan maak jij kans om te winnen.

 • Nog een paar dagen winter

  28-03-2022

  Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer in Nederland? Wij wel. En niet alleen in Nederland was het lekker weer. Ook in de Alpen is het al een hele poos Kaiserwetter. Temperaturen van meer dan 20 graden in het dal was de afgelopen periode geen uitzondering. Maar, hier komt verandering in.

 • Maart begint behoorlijk fris

  03-03-2022

  Voor de meeste van ons zit de wintersportvakantie erop. Maar zeker niet voor iedereen. Ook in maart zijn er nog diverse mogelijkheden voor een prima wintersportvakantie. En ook deze maart lijkt bijzonder goed te gaan worden, met prima pistecondities en koude temperaturen.

 • Geweldige wintersportweek voor de boeg

  24-02-2022

  Ben jij één van de gelukkige die komende week op wintersport gaat? Dan bof je. De weersomstandigheden die op het menu staan zijn nagenoeg perfect. Met temperaturen rond het vriespunt en een heerlijk zonnetje. Beter kun je het niet treffen.

 • Workshop Iglo Bouwen in de Tiroler Zugspitz Arena

  22-02-2022

  Bouw een iglo zoals de Inuit dat doen. Dat kan middenin het dik besneeuwde landschap van de Tiroler Zugspitz Arena. Outdoorprofessional Marco Seitner van de Lermoos Alpine School leert je tijdens zijn populaire workshop de fijne kneepjes van het vak.

 • Extreem veel sneeuw de komende dagen

  31-01-2022

  Je hebt veel sneeuw en je hebt extreem veel sneeuw. De sneeuw van de komende dagen valt onder die laatste categorie. Niet vaak gebeurt het dat er zo zoveel sneeuw valt binnen 72 uur. Met recht kunnen we dit een serieuze snowdump noemen.

 • Weer verse sneeuw op komst

  16-01-2022

  Het is een stalende week geweest in de Alpen. Maar er is weer verse sneeuw is onderweg... en dat is voor de meeste plekken goed nieuws. Want ondanks dat de pistes er prima bijliggen, is het op de schaduwkant ijzig aan het woorden. Een paar cm verse sneeuw is op deze hellingen is geen overbodige luxe.

 • De winter komt weer terug

  01-01-2022

  Elke winter kent wel een paar warme dagen in de Alpen. Met temperaturen ver boven normaal en regendagen die niemand liever tijdens zijn vakantie wilt meemaken. Maar met een beetje geluk hebben we die weer achter de rug. Want na regen... komt zonneschijn, en sneeuw !

 • Het weer wordt een zooitje

  27-12-2021

  Het einde van december 2021 en het begin van januari 2022 wordt een zooitje wat betreft het weer in de Alpen. Alle weertypes volgen elkaar in hoog tempo op. Waarbij zeker niet alle dagen mooi winterweer zullen zijn. Sterker nog, er zijn momenten dat het warm water gaat regenen.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube