Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Keep it cool

 • Summit Travel zoekt een salesmedewerker!

  16-10-2021

  Ben jij die gedreven reisadviseur met een passie voor wintersport? Dan is de vacature Allround Salesmedewerker van Summit Travel misschien wel wat voor jou! Wat houdt de baan in? In deze functie handel je boekingen en aanvragen af voor vriendengroepen, families en stellen.

 • Tips voor fotograferen op wintersport

  11-10-2021

  Vakantie in het algemeen en wintersport in het bijzonder zijn mooie bestemmingen om te fotograferen. Zeker met de huidige mogelijkheden van smartphones en action camera's is foto's maken op de berg een 'makkie' geworden. Hierbij enkele tips en trucks waar je op moet letten bij het maken van foto's op de berg.

 • Run jouw chalet in de Alpen

  04-10-2021

  Heb je een passie voor wintersport en wil je werken in de hospitality? Bezorg je gasten een onvergetelijke wintersportvakantie. Breng het winterseizoen door in de mooiste skigebieden, waar het allemaal draait om het delen van jullie passie voor gastvrijheid en wintersport.

 • Skiroutes - gecontroleerde vrijheid?

  21-08-2021

  We zien ze tegenwoordig steeds meer verschijnen op de verschillende pistekaarten van de skigebieden; de skiroutes. Maar wat zijn skiroutes nu eigenlijk, hoe herken je ze en wat kan en mag je van (de veiligheid) deze skiroutes verwachten? Is het hetzelfde als off-piste skiën of is het 'gewoon een ongeprepareerde piste'?

 • Reisadvies voor Oostenrijk naar code geel

  23-06-2021

  Nu het reisadvies voor een aantal landen veranderd is naar ‘code geel’ en een reis naar Oostenrijk weer tot de mogelijkheden behoort, kunnen Nederlanders hun zomervakantie gaan plannen. Hoewel Oostenrijk weer open is voor de Nederlandse toerist, is dit nog niet geheel zonder beperkingen. Hoe ziet bijvoorbeeld een vakantiedag in Tirol er dit jaar uit?

 • Wie wint de Gouden skischoen?

  21-04-2021

  Op een rollerband merk je pas echt hoe goed of slecht je skitechniek is. Daarnaast is op een rollerband skiën een stuk efficiënter. Op de berg zit je vaak de helft van de tijd in de lift of sta je te wachten voor de helft, op een rollerbaan staat je vaak 10 minuten non-stop te skiën dat gebeurt bijna nooit op de piste.

 • Maak kans op een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland!

  09-04-2021

  Nordic, onze partner voor de Scandinavische landen, start een prijsvraag. De prijs is niets minder dan een reis voor 2 personen naar Magisch Lapland! Voor de meeste wintersporters is dat een droom die al lang op de bucketlist staat. Via deze prijsvraag komt de droom wellicht ietsjes dichterbij.

 • Flipside zoekt pensionbeheerders in Oostenrijk

  15-03-2021

  Flipside zoekt pensionbeheerders in Oostenrijk. Wat krijg jij er voor ? € 3.000 bruto per maand met zijn tweetjes en een gratis verblijf in een appartement. Flipside is op zoek naar twee personen die hun ‘’Cityhouse’’ in het Oostenrijkse Mayrhofen een jaar lang willen beheren.

 • Enorme hoeveelheid sneeuw opweg naar de Alpen

  12-03-2021

  Het 'seizoen' eindigt zoals het begint in de Alpen; met een enorme hoeveelheid sneeuw. Misschien wel de grootste snowdump van deze winter staat er voor de deur. Geen Alpenland wordt overgeslagen. Overal wordt het koud en gaat het hard sneeuwen. Tot in de dalen!

 • Sneeuwpret in bijna het hele land

  08-02-2021

  Bijna in heel Nederland hebben de meeste mensen kunnen genieten van een originele winterdag. Zoals we deze vroeger wel vaker kenden. Koude temperaturen, een gure wind en vooral lekker veel sneeuw. Heerlijk. Wij als wintersportliefhebbers kunnen dan maar één ding; volop genieten!

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube