Sunweb Wintersport
Dorpenreview prijsvraag

Dorpenreview prijsvraag

Wintersport Live Wintersport Live

Win met jouw review over een skidorp een reischeque ter waarde van 100 euro te besteden bij Sunweb. Sunweb is dé wintersportspecialist met een groot aanbod aan accommodaties in de Alpen voor skivakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland en Andorra.

Ben jij in minimaal 2 skidorpen geweest dan heb jij daar vast wel een mening over? Win nu één van de vijf reischeques door het invullen van een review.

De Prijzen:

Prijs 1: Sunweb reischeques twv € 100,-

Prijs 2: Sunweb reischeques twv € 100,-

Prijs 3: Sunweb reischeques twv € 100,-

Prijs 4: Sunweb reischeques twv € 100,-

Prijs 5: Sunweb reischeques twv € 100,-

Prijs 6: Duijvestein winterstore kadeaubon twv € 50,-

Prijs 7: Duijvestein winterstore kadeaubon twv € 50,-

Hoe kan ik meedoen?

Ga op deze website naar een wintersportdorp waar jij wel eens heen bent geweest!

Zoek bovenaan de website in de zoekbalk naar het dorp en klik op 'reviews'  waar jij een review over wilt schrijven of klik hier

Beoordeel het dorp door middel van de sterren en schrijf een korte omschrijving over plus,- en/of minpunten van dit dorp, van minimaal 30 woorden.

Een voorbeeldresultaat van een ingevulde Review:

Wij checken jouw review op rariteiten. En ondertussen heb jij al 1 van de 2 dorpen af. Nog maar 1 te gaan... of nog meer natuurlijk. Hoe meer dorpen je beoordeeld, hoe groter de kans dat je wint. Zorg er wel voor dat het unieke reviews zijn. Een herplaatsing van een eerder gemaakte review telt niet mee.

Wanneer en hoe wordt de uitslag bekend gemaakt?

Meedoen kan tot en met 1 januari 2020 tot middernacht. De reviews die hierna worden ingevuld dingen niet meer mee naar de prijs. Op vrijdag 3 januari vertellen op onze Facebookpagina wie de gelukkige winnaar is. Dat doen we dmv een Tombola. Iedere Review heeft een eigen unieke deelnemersnummer. En mocht dat nummer worden getrokken, je raadt het al. Dan heb jij gewonnen!

Vragen?

Dat kan bijna niet. Lees stap 1 t/m 5 nog eens rustig door dan kom je er zeker weten uit.

Succes, Team Wintersport Live

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties