Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Zell am Ziller of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Zell am Ziller

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zell zelf is niet zo heel veel, in het dorp zitten wel wat leuke restaurants. met de gratis bus sta je binnen 5 minuten onder aan 1 van de twee gondels. Het skigebied is overzichtelijk, met enkele knelpunten die druk kunnen zijn in vakantieperiodes, de verbinding met Gerlos en Koningsleiten maakt het gebied uitdagender, terug is het wel een lange zit in de lift(zeker op koude/sneeuw dagen). Onder aan de gondel zitten wat apres ski tentjes waar het altijd gezellig is! Ben je in zell/Zillertal Arena ga dan zeker eens naar Rosi's schnitzel hutte!

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Joost op 08 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Verwacht niet teveel van dorpje zell am ziller. Maar vanaf hier kun je wel met het gratis treintje gaan shoppen in het gezellige mayrhofen. Ga in het gebied van zell am ziller zeker langs de schnitzelhutte of ga voor een kip naar konongsleiten. Restaurants zijn redelijk geprijsd en de pistes zijn top. Voor de snowboarders zijn er wel een paar vlakke stukken in de verbinding naar gerlos/koningsleiten.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Meijers op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Zell hoort bij het Zillertal. Het skigebied is mooi en je kan skiën naar Königsleiten als je goed doorskiet. Het dorp zelf is rustig. Voor de gezelligheid zou ik eerder kiezen voor Gerlos of Königsleiten. Geschikt voor families en ouderen.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Marjolein op 29 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Uitstekend voor gevorderde , geen vlakke stukken goed eten en sneeuwzeker. Koop de super ski pas en je bent zeker van 179 ski liften! Wat een top locatie. Dikke aanrader!

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Leander frik op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Klein maar fein gebied, een paar goede pistes, maar je gaat al snel naar de omliggende gave gebieden van de Zillertal Arena. Goede horeca, gezellig gegeten en nagezeten want het was heerlijk weer. Een beetje te goed want de pistes werden al snel papperig.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Nicky Duin op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Heerlijk gebied!

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Claire van der Giessen op 25 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Top plek om te skiën, helemaal verliefd op dit gebied en komen er elk jaar. Je kan een leuke doorsteek maken naar gerlos en de sportafdaling is heerlijk om te doen. Wel voor gevorderde skieërs. Leuke skischolen zelf daar ook les gehad. 1 leuke apresski tent. Kort om top plek!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Yvonne op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ligt centraal in zillertal arena maar daar is het dan ook wel mee gezegd. Verbinding met Gerlos is matig en de ongezellige apres ski op de parkeerplaats is niet top. Jammer dat je niet naar beneden kan skiën maar heen en terug moet in de gondels waar een redelijke rij voor staat overigens.

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Monique op 11 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Klein gebied, weinig variatie en weinig voor beginners. Als gevorderden kan je wel wat leuke piste's doen maar je kan ook met de trein naar nabij gelegen gebieden, wat eigenlijk mooier en groter is. In het dorp is amper apres ski, alleen een tentje bij de lift en een cafeetje in het dorp. Wel lekker gegeten bij pizzaria, al met al niet echt een topper.

    Gemiddeld cijfer 4
    Door Femke op 04 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    In Zell am Ziller zelf is er weinig voor beginners, 2 blauwe pistes met sleeplift waar het erg druk kan zijn. Voor meer blauwe pistes moet je met de auto of bus naar Gerlos wat perfect is voor de minder gevorderen. Voor de verder gevorderen is Zell erg aan te raden. 80% zijn rode pistes die erg varieren. Van Zell naar Königleiten skieen is een echte aanrader, als het niet al te druk is ben je er zo! In Zell zelf is er weinig te beleven, 1 leuke apresski tent. Ook al zit je iets verder van de gondels, de bus verbindingen zijn uitstekend. Één nadeel, de laatste skibussen vertrekken om 17.30 al...

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door T de Leeuw op 16 juni 2017

Reviews in de omgeving van Zell am Ziller

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: