Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Gerlos of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Gerlos

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gerlos, iedereen lijkt wel te gaan naar Gerlos. Wij dachten daar moeten we ook heen. Eerlijk gezegd als je op zoek bent naar Oostenrijkse Gemütlichkeit, ga niet naar Gerlos. Het dorp bestaat slecht uit één straat met naast elkaar hotels en soms wat winkels. De Zillertal Arena is een geweldig skigebied maar het deel van Gerlos is wel verre weg het saaiste stuk, het is breed en vlak. Voor beginners is dit geweldig maar als je wat meer actie wilt moet je eerst naar Zell am Ziller of Königsleiten skiën. Dit betekend dat je elke ochtend minstens een uur (skiënd) onderweg bent naar uitdagendere pistes. Vind je dit allemaal geen probleem, hou je van touren, op mooie terrassen in de zon zitten en een echt stampende apreski? Dan is Gerlos perfect voor jou. Doe na het skien een biertje in Luigi's Turbo Bar bij het dalstation en ja die tent is zo fout als hij klinkt maar zelfs als er maar 5 man is staan deze op de bar.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Nicky op 10 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Levendig dorp, uitbundige apres ski, zowel op de berg(Seppi's) als in het dal. sinds enkele jaren is het mogelijk om naar het dorp terug te skiën. De piste stopt voor de Cin-Cin dat is het bgein van de avond, na de CinCin kan je onder andere terecht in de Little Londen of CountryClub. De volgende ochtend met 1 van de 2 gondels zo weer het veelzijdige gebied in! Zeker voor vrienden groepen een aanrader, in de schoolvakanties kan het er wel eens druk zijn!

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Joost op 08 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Samen met vriendinnen heen gegaan, en dit was top! Heerlijke piste' s, top apres-ski en niet duur! Ik kom sowieso een keer terug.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Linda de Boer op 05 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    De place to bee voor de apreski verder gebied met veel mogelijkheden

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Rudi op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    In Gerlos is voor ieder wat wils, Fantastische pistes, voor de wifi liefhebbers overal op de berg ook nog eens wifi. ongekend veel plekken waar je kunt eten en drinken in verschillende prijscategorieën. Je start in het midden van de berg en kan vanuit hier kiezen of je naar de lange afdalingen van ZellamZiller wilt of liever de blauwe berg bij Gerlos platte. zeker met zonnig weer als je einde van de dag weer arriveert bovenaan de berg bij Gerlos kun je een Zillertaller bier bij Sepp's niet overslaan. Niet te veel drinken want je moet je dalafdaling nog maken. even thuis douchen en daarna kun je in het dorp ergens lekker wat eten. met of zonder kids is dit gewoon een leuk gebied. als het op tijd licht wordt gaan de liften ook al om 7 uur open voor de vroege vogels....

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Robin op 28 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    In Gerlos kennen ze de Nederlanders inmiddels wel goed. De prijs is goed, heel veel pistes en de liften brengen je efficiënt omhoog. Je kan hier dus echt kilometers maken. Ze hebben een paar funparken, goede restaurants en meestal genoeg sneeuw. Voor beginner en wat gevorderde genoeg te doen. Mijn persoonlijke tip: ga wanneer het niet druk is: dan heb je nog kans om wat off-piste sporen neer te zetten. Gezellige sfeer.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Sam Staps op 27 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Veel rode pistes maar wel goed te doen voor beginners, mooi groot gebied, leuke route naar konigsleiten. Hou je van Hollandse après ski ga dan naar de gin-gin. Ik vond de luigi's bar persoonlijk gezelliger, meer de oostenrijkse sfeer. Makkelijk met de skibus naar de gondel. Voor herhaling vatbaar

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Wilhelmien Jansen op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gerlos is een top bestemming als je kinderen of beginners in de groep hebt en een ideale uitval basis om de hele Zillertal Arena te ontdekken. Het dorpje is niet heel groot en bestaat eigenlijk maar uit één straat. Hieraan liggen naast elkaar de barretje, restaurants, hotels, appartement en supermarkten. Het ski gebied van bij Gerlos zelf is ideaal voor beginners, lekker brede vlakke blauwe pistes. Perfect om te leren snowboarden of skien. Zoek je meer uitdaging geen probleem. Of je steekt door naar Zell am Ziller waar je met 2 liften bent en dan direct rode pistes kan knallen. Je kan ook direct een zwarte afduiken om richting Königsleiten te gaan. Bij de liften zitten ontzettend gezellige Après-ski tenten. Ik zou Luigi’s Turbo Bar zeker een keer proberen! Hier gaat elke dag het dak er af, heb je nog niet gegeten de Pizzaria erboven bezorgd ook in de bar.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Max op 05 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi gebied, ook voor tochten. Een gezellig dorp met leuke aprés-ski!

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Rowan op 03 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Feestdorp met een en al apres ski vertier. Mooie pistes voor jong en oud. Beginner en gevorderde.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door jacqueline op 14 november 2017

Reviews in de omgeving van Gerlos

Aanbevolen accommodaties van

Bizztravel

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: