Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Ehrwald of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Ehrwald

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    een gezellig dorpje met 2 leuke skigebieden. Voor ieder wat wils, een breed pisteaanbod en gezellige restaurants

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Corrie Reparon- de Greef op 20 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Vertrouwd gebied. Met de aansluiting Wetterstein is een aanwinst. Voor families, ouderen. Ook geweldig wandelen voor de niet skiers. Net over de grens bij Garmisch Partenkirchen. 6-8 uur rijden

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Maartje op 17 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig dorp met mooie pistes en modern liften. Vergeet bij je bezoek ook niet om naar de Wetterstein te gaan. Mooi gebiedje en vaak rustiger dan elders.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Rick Reparon op 16 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig gebied, want je komt elkaar toch wel tegen. Op de Ehrwalder Alm beperkt aantal afdalingen, maar goed eten en onder aan de “dalafdaling” gezellig biertje drinken aan einde middag. Als je het niet erg vindt om de auto te pakken, dan is het gebied met ski-uitstapjes naar Lermoos, Zigspitze en Biberwier toch nog wel veelzijdig!

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Lex op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een leuk dorp voor families met de komst van de brentalm is er nu ook een leuke apreski gelegenheid. De pistes zijn perfect voor ieder wat wils.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Dave de Kruif op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi dorp met allerhande mogelijkheden.jammer dat de zugspitze en de rest niet verbonden zijn

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Charlotte Reparon op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Heerlijk skieen op de Ehrwalder Alm. Rustig ski gebied eind januari

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Henja op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Voor beginners zijn er prima pistes, voor de gevorderden moet je het al snel buiten de pistes zoeken. Weinig hotels in de buurt van de liften. Wel gaaf om naar de Zugspitze te gaan.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Sjoerd op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk voor beginners, iets minder voor gevorderden.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Jesper van de Laak op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Ehrwald, zugspitz arena. Een hele goede plek voor beginners op relatief korte afstand van Nederland (+- 850 km gemiddeld) Je vind hier veel blauwe rustige pistes die kindvriendelijk zijn. Voor gevorderen is er iets minder uitdaging te vinden. Op de pistes is zeer goed en lekker eten te krijgen!! Ook redelijk wat vlakken stukken lastig voor snowboarders (steppen)

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Leander Frik op 25 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Ehrwald

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: