Bekijk de reviews van andere wintersporters over Westendorf of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Westendorf

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Westendorf is een grote Nederlandse enclave in Oostenrijk. Je moet er van houden zeg maar. Het dorp oogt knus en het skigebied is makkelijk te bereiken. Vanuit Westendorf kun je het enorme skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental in. Leuke restaurants, betaalbare hotels en appartementen en een leuke hollandse après ski bij Gerry's Inn of de Moskito. Ik vond het leuk voor 1 keer terwijl veel Nederlanders er elk jaar tergkomen dus dat zegt toch wat over de kwaliteit van dit dorp en het skigebied.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Rik van Beek op 28 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuke wintersportplaats om met je gezin te skien. Gezellig dorp met echte oostenrijkse stubbes. Mooie camping voor liefhebbers aan de voet van het dorp.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Karin Brakke op 17 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Groot skigebied, hierdoor veel variaties aan pistes. Goede pistes zelfs bij weinig sneeuw en hogere temperaturen goed onderhoude. Skischool de Reds is zeer goed. Pizzaria vlak bij de oefenpiste ook erg lekker en niet duur. Voordeel van Westendorf spreken bijna overal nederlands. Wij zijn hier al 3x geweest en komen zeker nog een keer terug.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Esther van Dijk op 17 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Al meer dan 30 jaar voor mij het beste ski gebied.

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Erica op 16 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi skigebied met vele mogelijkheden in de kitzbuheler alpen. Geschikt voor zowel beginners en gevorderde en ook zeer geschikt voor gezinnen. Erg gezellige apresski en vele leuke restaurants. Voor ieder wat wilt. Westendorf heeft het allemaal!

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Marielle op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super mooi skigebied voor mooie dag tochten ga bijvoorbeeld ook een dag naar kitzbühel/kirchberg na een dag kun je goed afsluiten bij de gerry's inn voor een top aprés-ski een echte aanrader

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Wilfried olde bijvank op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi, groot skigebied. Je kan leuke tochtjes maken. Levendige après-ski. Gerry's Inn op de ski's te bereiken. Gezellig dorpje met goede eetgelegenheden.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Patricia op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig Nederlands dorp. Je kunt hier mooie tochten maken aangezien je makkelijk kunt oversteken naar brixen.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door W-J de Bart op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super groot skigebied waar ieder, van kind tot de gevorderde, zich thuis zal voelen. Het is naar mijn mening wel een beetje een "te" Nederlands dorp....we zijn immers in Oostenrijk op vakantie.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Rob Winthagen op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig vakantiedorp voor jong en oud, beginner,gevorderde of sportive skieer kan op de meer als 250 km piste zijn eigen volop vermaken. En voor de apresski is dit dorp "The place to be".

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Jan Kersten op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Westendorf

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: