Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Mayrhofen of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Mayrhofen

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mayerhoven is echt een gezellig dorpje. Doordat het populair is bij jongeren ontploft het elke middag. Elke seizoen is er ook het festival Snowbombing. Verder is het gebied ontzettend veelzijdig. Vind je niet genoeg in het gebied kan je eenvoudig naar Hintertux. Er zijn ook zat activiteiten te vinden, waaronder rodelen. Dit was wel één van de langste en gaafste die ik heb gedaan. Restaurants in het dorp zijn echt super, altijd lekker gegeten voor een goede prijs.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Nicky op 10 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Levendig dorp, veel Apres Ski, met de mooie nieuwe gondel sta je midden in het skigebied, richting Finkenberg of de Eggalm is het wat rustiger, Mayrhofen zelf is wat drukker, zeker in vakantieperiodes. Voor dat je in de gondel naar beneden gaat(geen dalafdaling) stop je uiteraard even in de Pilzbar, en onderaan de gondel in de Icebar!

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Joost op 08 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Supper mooi gebied met mooie dorps straat veel winkels ook leuk voor de niet skiërs . Goede apreski mogelijkheid .

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Rudi op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig stadje met veel uitgangsmogelijkheden. Het gebied van mayrhofen is leuk voor beginners en gevorderden maar vergeet vooral niet om ook een dagje naar zell am ziller en kaltenbach te gaan. Dit kan allemaal met dezelfde skipas.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Meijers op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk, groot gebied met veel te doen en mooie pistes voor beginner en gevorderde wintersporter

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Emmy Bink op 02 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mayrhofen is een groot skidorp met voor een ieder wat wils. Voor de beginners zijn er genoeg blauwe pistes, maar ook voor de gevorderden zijn er zeker uitdagingen. Met natuurlijk de grootste uitdaging, de harakiri. Je kan prima tochten skiën en een oversteek maken met de grote gondel is een echte aanrader. Let hierbij wel op dat de enige piste terug een relatief pittige rode piste is, die aan het einde van de dag veel buckels heeft. Mocht je niet zo'n held zijn op dat soort pistes, dan kan je met dezelfde grote gondel terug. In het middenste gedeelte van het gebied kan het wel druk worden doordat daar alle pistes samenkomen. Een klein minpuntje is dat het hoofddorp mayrhofen geen dalafdaling heeft. Wel is dit een goede reden om de apresski boven aan de berg bij de elchbar te beginnen. Hier kan je ook nog heerlijk zitten in het zonnetje met een schnapss, wijntje of biertje in je hand. Na de laatste lift begint de apresski direct in de eisbar, maar de echte aanrader vind ik de houtenbar een stukje verder in het dorp richting de ahorn lift. Ook voor na de apresski zijn de mogelijkheden om uit eten te gaan ruimschoots aanwezig. Het restaurant wat mij tot dusver altijd echt goed bevallen is, is restaurant edelweiss. Kortom een top gebied, met ook nog betaalbare accommodaties.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Hans op 01 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mayrhofen is een aardig groot gebied, met veel beginner pistes. Als je toch een gevorderde piste wilt hebben dan moet je de Harakiri piste pakken: de steilste (geprepareerde) piste van Oostenrijk/Europa of misschien wel de hele wereld? Met 78% moet je wel even slikken: remmen zit er niet bij. Als je de lift omhoog pakt zie je andere mensen al glijden. Verder zijn er nog genoeg andere zwarte pistes. Ook een aanrader: even naar de gletscher, dat is met de bus een uur (auto zal niet veel sneller zijn). Op 3000m hoogte toch een totaal ander piste gevoel, en vooral erg mooi. Helaas geen dalafdaling in Mayrhofen vanaf de Penken. Ahorn is een klein gebied, leuk, maar waar je je maximaal een ochtend op vermaakt. Mijn gevoel van het hele gebied is dat je relatief veel liften moet pakken voor minder piste; iets om rekening mee te houden.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Sam Staps op 27 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een super skigebied voor de veeleisende skiër of boarder. Onderverdeeld in 2 bergen ahornbahn ook wel het kinderparadijs genoemd en de bekendere penkenbahn. Waar goede restaurants en hippe sneeuw tenten te vinden zijn. Alle voorzieningen zijn modern en hightech en het beste van het beste. Zeker niet het goedkoopste gebied maar als je een levensgenieter bent is dit je beste keus.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Jean paul lacor op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Geweldige wintersportvakantie gehad! Mooie brede pistes, maar ook leuke route's. Het is jammer dat je met de gondel terug naar het dorp moet, sta je boven gezellig te après skiën, word er omgeroepen dat je moet gaan om de laatste lift te halen. Ben je in het dorp aangekomen, ga dan zeker naar de 'bruck'n stadl' daar is het feest! De ice bar vond ik heel erg tegen vallen, gewoon een kaal hok zonder sfeer. Naar mayrhofen ga ik zeker nog eens terug!

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Wilhelmien Jansen op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig dorp. Zowel wat betreft winkels, uitgaan als après-ski. In het dorp ligt meestal geen sneeuw. Door de hoogte van de pistes vrijwel sneeuwzeker. Veel blauwe en rode pistes die prima verbonden zijn met elkaar. Dit zowel voor skiërs als snowboarders. Starten op de Hörberg, doorgaan via Penken naar de Rastkogel en afdalen door het bos naar de Eggalm. Gegarandeerd een mooie tocht. Mooie, goed verzorgde uitdagende pistes. Zeker ook een aanrader om 1 dag de oversteek te maken naar Gerlos en Königsleiten.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Hans Schroots op 14 november 2018

Reviews in de omgeving van Mayrhofen

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: