Bekijk de reviews van andere wintersporters over Fulpmes of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Fulpmes

 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Schlick 2000 is een klein, gevarieerd skigebied dichtbij Innsbruck. Ideaal met het vliegtuig; binnen een uur sta je op de piste. Boven in het gebied liggen meer uitdagende pistes, onderin kan de beginnende skiër prima uit de voeten. Helaas werden de pistes toen wij er waren niet super goed onderhouden.

  Gemiddeld cijfer 7.3
  Door Stefan op 09 december 2018
 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Schlick 2000 is een ruim opgezet skigebied. Het voordeel is dat je met één lift naar het panorama restaurant kan. Eenmaal aangekomen bij het Panorama restaurant kan je makkelijk met een blauwe piste naar het verbindingspunt. De rode 2 en 3 zijn uitdagende pistes. Beide pistes zijn van voldoende lengte voor een mooie afdaling. Ook de rode 4 en 9 zijn mooie rode pistes, helaas wel wat aan de korte kant. De blauwe piste 1b en 1 is een mooie beginnerspiste. Helaas zijn er veel vlakke stukken tijdens deze afdaling waardoor het voor de gemiddelde skiër al snel erg saai wordt. Het eten op de pistes is van prima kwaliteit. Het enige nadeel van Schlick 2000 is, dat er weinig zon is te vinden.

  Gemiddeld cijfer 7.7
  Door Marleen op 09 december 2018
 • Skigebied beginners
  Skigebied gevorderde
  Après-ski
  Restaurants
  Kindvriendelijk
  Prijs/kwaliteit

  Fulpmes en Schlick 2000 is super geschikt voor families. Een leuk maar klein skigebiedje met goede restaurants en een mooie oefenweide voor kinderen. Echt ideaal dat je dicht bij de luchthaven zit. Je kunt ook makkelijk naar andere skigebieden rijden als je met de auto bent. En er is een gratis skibus.

  Gemiddeld cijfer 8
  Door Ivo op 03 september 2018

Reviews in de omgeving van Fulpmes

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: