Bizztravel Wintersport

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Kirchberg of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Kirchberg

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Dit (bijna Nederlandse) dorp is een echte aanrader voor de die-hard apres skiër. Niet te vergeten dat hier ook onwijs veel mogelijkheden zijn om jezelf dagenlang te vermaken op de piste. Wanneer je niet op zoek bent naar de apres ski, kun je jezelf natuurlijk ook begeven. Mijn aanrader is alleen om dan voor een ander dorp te kiezen, aangezien de après ski wel de specialiteit is van Kirchberg. 's avonds is er veel te beleven, waardoor je rust wegvalt wanneer je hier naar op zoek bent. Je moet met een gondel naar de lift toe, aangezien deze aan de zijkant van het dorp ligt. Tijdens het skiën vind je talloze eetgelegenheden, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding helemaal goed is. De prijs/kwaliteit verhouding is overigens in het gehele dorp in verhouding. Kortom: een gezellig "makkelijk" Nederlands dorp, waar je moet van houden. Geen moeilijke poespas, maar gewoon een heerlijk dorp. P.s. Wanneer je de hollandse Kroket of de Frikadel speciaal mist, hoef je je hier geen zorgen te maken!

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Isabel op 20 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gewoon een top skigebied

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Syl de Bree op 19 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Fijne piste's en de apres ski is ongekend. De beroemde Oranje Koe is daar een mooi voorbeeld van. De Eisbar is ook fantastisch.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Peter op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig Oostenrijks dorp, wel erg Nederlands georiënteerd. Leuk skigebied maar niet onwijs veel uitdaging omdat het niet heel hoog ligt. Je kan wel leuke tochten maken. Apres ski is altijd goed geweest in dit dorp met gezellige bars. Volgens mij heeft de bar een andere naam maar de London Pub is/ was de top! Winkels en restaurants genoeg en prijzen zijn redelijk en in verhouding met het aanbod.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Bryan Franken op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super vakantie gehad in kirchberg, fantastische afdalingen. Je kan iedere dag een andere piste tocht maken.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Karin de Groot op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Voor snowboarders te veel vlakken stukken voor de rest super restaurants mooi gebied gezellig dorp

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Yvonne op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig dorp met goede apres ski. Oefen piste ligt in het dorp, echter wanneer je het gebied in wil moet je altijd met de bus naar de piste. Skigebied is geschikt voor jong en oud met mooie pistes voor elk niveau. Voor de apres ski is de Londen Pub zeker een aanrader, echter hier begint de apres ski wel wat later op de avond en gaat door tot in de late uurtjes.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Mark op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Klein maar daardoor knus dorp met prima apresski.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Jesper van de Laak op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Kirchberg is fantastisch. De voordelen zijn: kunstmatige besneeuwing zodat je altijd kan skiën , de apres ski is zoals bekend geweldig. Grote variatie aan restaurants en een leuk dorp om doorheen te wandelen. Nadeel: je moet met de bus naar de gondel want de liften naar het grote gebied liggen net buiten het dorp.

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Patricia Arisse op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Kirchberg ligt in de Kitzbuhler Alpen en is sinds kort verbonden met Westendorf via de Ki West lift. Het skigebied is erg afwisselend. De apres ski is er top en niet onbelangrijk de prijzen vallen erg mee hier!

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Henriette Smid op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Kirchberg

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: