Bekijk de reviews van andere wintersporters over Kaprun of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Kaprun

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wij vonden dit gebied niet zo leuk. Te weinig mogelijkheden om tochten te maken en je komt steeds weer op hetzelfde punt. Voordeel is de gletsjer maar daarvoor kies je beter het gebied van mayrhofen (hintertux) of Solden.

    Gemiddeld cijfer 5.3
    Door Meijers op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Het dorp Kaprun zelf is niet heel bijzonder, wel goeie feest gelegenheden. Het skiën daarentegen is helemaal top!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Lieke Bathoorn op 27 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Apart gebied zo zonder dalafdaling en zonder dorp bij de start van het gebied. Je moet dus altijd met de auto, dat vond ik wel minder. Wel veel gevarieerde pistes en vooral de gemarkeerde "off piste" routes (ook wel skiroutes genoemd) zijn super tof! Vooral voor gevorderden is dat een leuke optie. In het dorp zelf waren wel een paar restaurantjes en twee aprѐs ski tenten maar was niet echt groot of bijzonder verder.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Suzanne Rutten op 21 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    eenmaal laat in het seizoen naar kaprun geweest. onze kids hebben hier voor het eerst kennis gemaakt met de sneeuw en op de latten gestaan. Prima skischool met nederlands sprekende leraren. de lift naar de gletsjer ligt iets buiten het centrum, maar met bus of auto goed te bereiken. hiervandaan met de lift naar het eerste station, waar het kinderland ligt en waar diverse liften verder naar boven gaan. het is een klein compact skigebied, maar bied genoeg uitdaging voor enkele dagen skiplezier. Kaprun zelf heeft voldoende goede restaurants en vertier.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Emiel Morrenhof op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Het dorp Kaprun ademt volop wintersport uit met volop mogelijkheden. Skiën, wandelen, rodelen, langlaufen, etc. De Maiskogel is een echte gezinsberg met voor elk wat wils, zowel voor beginners als gevorderden. En mocht de sneeuwhoeveelheid een keer tegenvallen, dan kun je altijd nog terecht op de Kitzsteinhorn, de gletsjer van ruim 3000m. Ook na een dagje sneeuw hoef je je niet te vervelen. Er is genoeg keuze uit gezellige horeca en apres ski.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Ruud op 01 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Vind het jammer dat je geen dalafdaling kunt doen, wat natuurlijk logisch is bij een gletscher. Wel een mooi funpark voor de gevorderde skier/snowboarder.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Sjoerd op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Voornamelijk geskied in dit gebied als de kwaliteit in Zell am See te wensen overliet. Pluspunten - sneeuwzeker - divers gebied minpunten - slechte sneeuw in Zell am See betekend bizar veel mensen op de gletscher - veel mensen betekend buckelpiste :(

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Marilou Markx op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Sneeuwzeker gebied. Weinig vlakke stukken. De maïskogel is prima voor beginners, en als ervaren skiër kun je prima uit de voeten de pistes sluiten goed op elkaar aan! Houd rekening met grote drukte in de populaire vakantie periodes. Het is geen goedkoop gebied, maar zeker wel goed!

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Leander Frik op 25 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Kaprun is een leuk dorp met gezellige apres-ski en prima restaurants. De Maiskogel is een leuk gedeelte om een dag of twee te skiën en verder kun je op de gletscher je prima vermaken. Zeker met mooi weer is het schitterend!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Aukje Rensen op 19 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi gebied, niet ontzettend groot Toch een aanrader

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Remco Brouwer op 17 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Kaprun

Aanbevolen accommodaties van

Bizztravel

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: