Bekijk de reviews van andere wintersporters over Wagrain of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Wagrain

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig dorp met veel hoogteverschillen en daardoor nog wel eens een pittige avondwandeling nodig om bij een van de gezellige restaurants te komen. Gebied is geweldig mooi en onderweg voldoende mooie pistetestaurants waar je heerlijk kunt eten. Kan in de vakantieperiodes wel erg druk zijn in het gebied. Voor aan de kant van Flachau. Ga je de andere kant op dan is het vaak een stuk rustiger. Wij zaten zelf met 4 volwassenen in een appartement iets boven het dorp en dan heb je een prachtig uitzicht. Apresski is in Wagrain minder dan in Flachau maar er zijn best wel mogelijkheden.

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door M.W. Bruss op 08 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wagrain is 1 van de dorpen nabij flachau, vanuit wagrain beginnen heeft het grote voordeel dat het veel rustiger is dan de buurman flachau. Voor beginners zijn er genoeg blauwe pistes en kan je ook de oversteek maken naar flachau waar de pistes niet erg moeilijk zijn. Voor de meer gevorderde skiër vind ik de uitdaging wat beperkt. Er zijn weinig zwarte pistes en de rode pistes zijn niet erg uitdagend. Wel kan je heerlijk over de brede rode piste naar het dorp flachau skiën. Voor na het skiën is de apresski in wagrain heel erg beperkt. Je kan een biertje buiten onderaan de lift doen, maar dan houdt het eigenlijk wel op. Voor de echte apresski moet je een keer naar flachau, waar ze aan beide dalpistes verschillende leuke en drukke tentjes hebt. De prijs in wagrain is wel een pluspunt, de accommodaties zijn goed betaalbaar en de restaurantjes in het dorp ook.

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Hans op 01 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Voor de cracks is dit niet echt een uitdagend gebied.In vakantietijd is dit gebied eigenlijk te vol en wordt dit kleine dorpje overgenomen door voornamelijk hollanders in leaseauto's waardoor het geen eigen identiteit meer heeft. Voor mij een reden niet meer heen te gaan.

    Gemiddeld cijfer 5.7
    Door irene op 25 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wagrain is een leuk en gezellig dorp. Het dorp is bekend bij de Nederlanders vanwege de directe aansluiting met de cabinelift naar Flachau. Flachau is voor de beginner een ideaal gebied maar voor de meer ervaren skiërs niet echt uitdagend. Wagrain heeft een aantal leuke afdalingen maar ik zou toch adviseren om een skipas te nemen voor alle gebieden rondom Wagrain. Totaal 860 km aan pistes en zeer gevarieerd aanbod. Voor de apres-ski in Wagrain is de kuhstall een ideale gelegenheid. Een mooie tent waar je heerlijk kunt drinken en eten zonder dat je tussen de echte massa zit zoals in Flachau. Bij de Mozart lift zitten mooie accomodaties en rustig gelegen.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Dick Duijs op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wagrain is een wat rustiger dorp. Wij zaten vlak bij de kabelbaan en de Apres ski tent kuhstall. Leuke tent maar in januari aan de rustige kant. Daarom ook uitgeweken naar Flachau voor wat meer feest... Prachtig skigebied!

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Enrique op 22 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig skigebied met een groot aanbod aan pistes, routes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Nina op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi gebied. Door G-link nog groter te maken. Wel goed rekenen om op tijd terug te zijn! Anders loopt er een goede verbinding met skibussen.

    Gemiddeld cijfer 8
    Door M.R. op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi dorp. Met een paar goede apres ski tenten! Mooie verbinding tussen wagrain en flachau. Super mooi ski gebied. Ligt alleen wat laag... niet altijd sneeuw zeker. Maar brede pistes, heel veel mogelijkheden om heen te skien. Goede nieuwere liften. Wagrain is ook een top uitvalsbasis om van het gehele ski gebied gebruik te maken!! In dit dorp en dit ski gebied komen we zeker nog een keer terug!!!

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Ilona op 08 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Rustig dorp. Veel nieuwe pistes/mogelijkheden. Fijn skigebied met leuke restaurantjes op de pistes.

    Gemiddeld cijfer 6.7
    Door Hellenbrand op 07 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een prima dorp om in te verblijven. houd je wat meer van apres ski dan kun je beter naar flachau gaan. De Mozart gondel is wel erg verouderd en je moet staan, dat is jammer.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Ricky op 07 juli 2017

Reviews in de omgeving van Wagrain

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: