Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Flachau of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Flachau

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi skigebied met je skipas kan je diverse kanten op. Met de bus kan je nog naar andere gebieden zo kan je in 1 week elke dag in een ander gebied skieen.. De apres ski bij de Hofstadl is perfect. Gezellig maar druk. Van 16 tot 20 uur lekker feesten en een biertje doen. De snitzels bij snitzl-eck zijn goed. Bediening is niet het gezelligste maar dat maakt het eten wel weer goed.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Jan op 08 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Top gebied, je kan naar heel veel andere plekken toe. Er is altijd ene leuke aprés-ski en niet te druk en vol. Voor ieder wat wils, vlakbij heb je ook een gebied met een mega funpark.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Lieke Bathoorn op 27 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    druk bezocht gebied met veel nederlanders. wel makkelijk te rijden, langs de snelweg. ondanks dat het niet te hoog ligt toch redelijk sneeuwzeker. hofstadl is de apre ski tent waar het om draait. zeker een top bestemming.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door cors op 30 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Top skigebied. In het hoogseizoen soms best druk, maar de wachttijden vallen best mee; overal moderne en snelle liften. Brede, niet moeilijke pistes en vele horeca op en aan de piste. Zeker top voor een gezinsvakantie!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Hans op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Druk bezocht skigebied veelal Nederlanders op de piste. Flachau is een gezellig dorpje qua restaurants en apres ski het is wel een uitgestrekt dorp dus redelijk groot vergeleken de omliggende dorpjes. Verder fantastisch skiën met de G-link richting Alpendorf een klein beetje de drukte ontlopen!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Lizzy op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Flachau is een langerekt skidorp en het skigebied is mega groot. De pistes boven Flachau zijn erg leuk en overzichtelijk met veel gezellige hutten. De apres ski bar Hofstadl is wereldberoemd en supertof! Prijzen vallen mee.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Henriette Smid op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super skigebied voor elk wat wils

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Henja op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Heerlijk skigebied, vooral nu het grote is door diverse koppelingen met o.a Flachauwinkel. Het is een ruim skigebied met brede pistes en gezellige eetgelegenheden op de piste. Nadeel is dat Flachau een langgerekt dorp is en daardoor niet echt een kern.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Patricia Arisse op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super leuk plek om heen te gaan. Voor de vergevorderde skiër is het gebied misschien aan de kleine kant. Après-ski is super!

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Klarie op 23 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Flachau ligt in een groot, ruim skigebied wat onderdeel is van Sportwelt Amade. Het is een mooi opgezet dorp met veel faciliteiten en een gezellige apres-ski! Moderne liften, genoeg te eten overal en zowel mooie brede pistes als leuke spannende bosweggetjes!

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Maaike op 23 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Flachau

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: