Bekijk de reviews van andere wintersporters over Saalbach of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Saalbach

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Saalbach is een gezellig Oostenrijks dorpje, met luxe hotels maar ook gezellig appartementen. In het dorp vind je een kleine supermarkt, op 15 min rijden zit een grotere, verder vind je wintersport winkels en skischolen in het centrum. De apreski is altijd gezellig en er is voor ieder wat wils. Van een gezellig kopje koffie, naar een snaps met hoempapa muziek tot een dampende discotheek waar je tot diep in de nacht kan feesten. Omdat Saalbach lekker centraal ligt kan je sochtend alle kanten op skien. Een bekende tour is een rondje saalbach-hinterglem-leogang, als je helemaal fanatiek bent doe je hem meteen een tweede keer de andere kant op. Voor beginners zijn er ook genoeg blauwe pistes en de kinderweide ligt ideaal in het centrum zelf.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Nicky op 10 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Saalbach is een gezellig Oostenrijks dorpje, met luxe hotels maar ook gezellig appartementen. In het dorp vind je een kleine supermarkt, op 15 min rijden zit een grotere, verder vind je wintersport winkels en skischolen in het centrum. De apreski is altijd gezellig en er is voor ieder wat wils. Van een gezellig kopje koffie, naar een snaps met hoempapa muziek tot een dampende discotheek waar je tot diep in de nacht kan feesten. Omdat Saalbach lekker centraal ligt kan je sochtend alle kanten op skien. Een bekende tour is een rondje saalbach-hinterglem-leogang, als je helemaal fanatiek bent doe je hem meteen een tweede keer de andere kant op. Voor beginners zijn er ook genoeg blauwe pistes en de kinderweide ligt ideaal in het centrum zelf.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Nicky op 10 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Saalbach is gezellig en de voorzieningen zijn er prima! Er zijn relatief weinig zwarte pistes, maar voor beginners is dat handig

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Anja Poll op 03 oktober 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    zeer groot gebied. zelfs een landal green met zwembad. super après ski.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door cors op 30 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Eindeloos skiplezier. De hele dag door kun je van lift naar lift skiën zonder dezelfde te doen. Gezellig dorp waar voor iedereen een leuke après ski te vinden is. Je kunt de drukte opzoeken of het rustig houden in eén van de stijlvolle hotels die Saalbach telt.

    Gemiddeld cijfer 9
    Door jacqueline op 14 november 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super skigebiet. Alles is er wat je wilt. Goeie pistes veel aanbod. En je kunt er super ski tochten maken. Een nadeel van het gebiet vind ik dat in het dal de liften erg ver uit elkaar liggen. Dus als je een keer aan de ander kant het dal omhoog wil is het een end knoffelen met de ski's. Het avond skiien is hier erg leuk om te doen.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Jildert Boorsma op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Super apres ski is geweldig hier als je van gezelligheid houd ben je hier op het juiste adres! Alles is makkelijk te bereiken ook als je iets buiten het dorp zit. De taxi brengt je Savonds thuis en de bussen rijden ook af en aan! Het skieen vonden wij super hier!

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Yvonne op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Saalbach is een echt wintersportplaatsje. De liften vertrekken allemaal vanuit het dorp en er is verbinding met Hinterglemm en Leogang. Je kunt helemaal rondskien vandaar de naam skicircus. De après ski is er super!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Henriette Smid op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk dorp moet wel ver lopen door het dorp naar de lift voor beginners niet altijd even makkelijk skiën apres ski is beter in hinterklem paar km verderop er zijn wel leuke restaurants in dorp zelf

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Saskia Zwolle op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuke apresski-faciliteiten en we hebben op meerdere plekken zo lekker geluncht of gegeten. Echt top in en om Saalbach. Leuke pistes voor mensen met verschillende niveau's. :)

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Marloes Pieper op 31 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Saalbach

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: