Bekijk de reviews van andere wintersporters over Hinterglemm of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Hinterglemm

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Hinterglemm ligt net als Saalbach in de Ski-Circus, ten opzichte van Saalbach is het wel wat levendiger en meer gericht op gezinnen en jongeren. De kinderweide van de skischool is gigantisch, maar voor de gevorderde skiër is er genoeg te doen doordat de 4 liften die weggaan uit het centrum je alle opties geven voor een echte tourdag. S’ avonds kan je heerlijk uiteten bij de vele restaurants. De Tanzhimmel is echt een aanrader om een drankje te doen na het skiën. Binnendoor kan je meteen de pizzaria inlopen. Wil je helemaal losgaan duik dan de kelder in, hier zit een complete discotheek verstopt.

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door Nicky op 10 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi groot skigebied zowel voor de beginner (veel blauwe pistes), maar ook voor de wat gevorderde skier. Wie eg veel moeilijk pistes zoekt kan beter naar een ander gebied op zoek

    Gemiddeld cijfer 8
    Door remco nijenhuis op 09 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Goed en zeer groot gebied bij warm weer niet heel sneeuw zeker maar met aan de noord kant ook pistes ook bij warmer weer goed te skiën. Leuke apreski in heel het dorp met topper de goadstall

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Rudi op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Veel kilometers maken maar wel steeds op dezelfde berg. Handig om je route te vinden maar minder gunstig als deze zuidkant in de zon komt. Voldoende gezellige apres ski mogelijkheden.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Meijers op 03 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig gebied met gezellige gemoedelijke mensen. Voor jong en oud wordt hier gezorgd. Ik kan het werkelijk iedereen aanraden en kom er zelf al jaren tot volle tevredenheid. Ik zeg DOEN!

    Gemiddeld cijfer 9.7
    Door George op 02 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig gebied voor elke skiër. Mooi overzichtelijk en leuke routes. Overal van top naar dal skiën, dus lange afdalingen.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door R.Peters op 01 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk gebied voor iedereen.. van jong tot oud. Moderne liften, dat is toch ook een groot pluspunt om comfortable en snel de berg op te komen. hele fijne stek!!

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Corrie Reparon- de Greef op 20 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Uitgebreid gebied voor iedereen

    Gemiddeld cijfer 10
    Door Syl de Bree op 19 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Als je wil skien in saalbach hinterglemm dan is leogang een voordeligere optie. Er is in leogang minder te beleven wat betreft apres ski. Weinig restaurants in het dorp maar met halfpension heb je dit niet nodig. Mooi skigebied om tochten te maken en veel verschillende pistes.

    Gemiddeld cijfer 5.7
    Door Esther van Dijk op 17 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Dit gebied is onder de jongeren erg populair! (Ik was hier zelf ook tijdens mijn studie-tijd) Je vindt er verschillende jongeren/studenten hotels en veel apres-ski hutten. Ook zijn er mogelijkheden om in de avond naar de club te gaan. Ik zou dit gebied dus zeker aanraden voor jongeren in de leeftijd van 16 - 25. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit gebied minder geschikt. De pistes zijn erg stijl en druk. Er zijn weinig plekken waar de kinderen kunnen oefenen en spelen.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Linda Heikens op 15 november 2018

Reviews in de omgeving van Hinterglemm

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: