Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Obertauern of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Obertauern

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een leuk dorp waar niet veel Nederlanders komen. Leuke aprés ski en veel gezelligheid. De pistes zijn niet lang, maar de te skiën rondes (routes) maken een hoop goed. Tevens kun je op de zelfs skipas een dagje skiën in Grosseck Speiereck. Het is een ritje met de skibus maar zeker de moeite waard. De restaurants op de berg zijn daar een stuk goedkoper en de dalafdalingen zijn geweldig om te doen. Obertauern is super voor een short skivakantie!

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Dicky Tooi op 01 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi skigebied dat rondom het dorp ligt. Waar je ook heen gaat je komt altijd weer in het dorp uit, dat maakt dit skigebied vrij bijzonder. Geschikt voor beginners en gevorderde. Leuk dorp met vele leuke restaurants en ook leuke apresski barretjes. En vrij sneeuwzeker.

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Marielle op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooie lange brede pistes, goede apres ski en mooie restaurants en hotels.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Sjoerd op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtige piste s, mooie afdalingen, je kan skieen aan beide kanten van de bergen en kan door de vele liften heel ver en grote toeren maken. s avonds iets minder te beleven omdat het eerder een klein dorpje is.

    Gemiddeld cijfer 5.3
    Door delphine glabeke op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtige piste s, mooie afdalingen, je kan skieen aan beide kanten van de bergen en kan door de vele liften heel ver en grote toeren maken. s avonds iets minder te beleven omdat het eerder een klein dorpje is.

    Gemiddeld cijfer 5.3
    Door delphine glabeke op 31 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Compact En over het algemeen uitdagend skigebied. Dorp op zich niet echt gezellig. Wel erg sneeuwzeker. Soms wel erg te veel sneeuw. Wel goede bestemming later in seizoen.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Guus Annaert op 11 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Hoteldorp op bergpas. Zeer sneeuwzeker. Leuk rondje skien direct vanaf je hotel. Korte niet te moeilijke afdalingen. Geen authentieke dorpskern.

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Anne Roos op 08 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    In 1 woord geweldig!!! Aantal km is niet al te veel 110 namelijk. Maar dit dorp heeft minder slaapplaatsen dan de liften kunnen hebben, wat betekent bijna geen rijen en ook niet in het hoogseizoen! Après ski prima! Geen schreeuwende apres ski en niet veel maar voor ons was het prima te doen. De pistes zijn breed en de liften zijn top!! Het ski gebied ligt om het dorp heen vandaar dat het ook top is voor kinderen, je ken ze eigenlijk niet echt kwijt raken. Omdat dit dorp 1 vd hoogste dorpen is, is het ook super sneeuw zeker!! Ik raad dit ook aan een ieder aan.

    Gemiddeld cijfer 9.3
    Door Ilona op 08 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een mooie skigebied wat rond het dorp ligt, je komt altijd in het dorp uit. Veel brede pistes die voor iedereen toegankelijk zijn. Genoeg oefenpistes voor beginners maar ook zeker veel uitdaging voor de gevorderde. Leuke berghutten waar je heerlijk kan eten en in het dorp ook genoeg leuke restaurants en hotels.

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Marielle op 04 oktober 2017

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: