Bekijk de reviews van andere wintersporters over Saint Sorlin d’Arves of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Saint Sorlin d’Arves

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Voor beginners een leuk gebied maar voor gevorderde wintersporters heeft frankrijk meer te bieden. Voor een snowboarder heeft dit gebied vrij veel vlakke stukken wat niet fijn is. De apres-ski is Ok. Prijs-Technisch wel een een goed gebied.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Ronald op 13 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Een klein dorpje in een weinig spectaculair skigebied. Rond de "basisliften" heb je wel een paar geinige half off piste stukken. Als beginner wel lekker overzichtelijk. Je bent als ervaran skiier wel snel door de liften in het eigen gebied heen, maar volgens mij kan je een pas kopen om verder te gaan. Apres ski kan boven op de berg en in het dorp, dat stond wel aan toen ik er was.

    Gemiddeld cijfer 7.3
    Door Ch Meers op 18 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Heel fijn kindvriendelijk skigebied voor de beginnende en (licht)gevorderde skiër. Als je puur voor het skiën komt , zeker een aanrader! Voor de apres ski moet je hier niet zijn. Voor Franse begrippen niet duur.

    Gemiddeld cijfer 6.3
    Door Marcel op 12 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Leuk dorp met verschillende lagen, zo goed als helemaal trafitionele stijl. Infrastructuur skigebied wat minder

    Gemiddeld cijfer 8
    Door Jorne Valstar op 10 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Dorpje is niet veel te doen. Wel mooi chalet gehad, het zwembad was wel vaak gesloten Overgangen in het gebied vaak te vlak.

    Gemiddeld cijfer 5.7
    Door Anja Meddeler op 09 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Gezellig authentiek dorp. Skigebied vond ik niet geweldig. Daar staat tegenover dat het goedkoop is. Kan me een smal stuk afdaling herinneren op het eind van de middag echt niet prettig. Oude liften en behoorlijk veel vlakke stukken. Wel enkele mooie stukken of piste

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Janey op 06 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Goedkoop gebied met de mogelijkheid om grote tochten te maken naar de andere dorpen. Bij goed weer prachtig, bij slecht weer erg koud. Hoge open liften naar de andere dorpen. Gelukkig steeds minder sleeplifte.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door René de Jonge op 05 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Begin januari 2014 in Saint Sorlin d'Arves gezeten (Chalets de l'Arvan II). We hadden geluk dat op de dag van aankomst een mooie laag sneeuw viel, want de rest van de week zouden de temperaturen niet meer echt onder nul komen en werden wij getrakteerd op zon, zon, zon! Het dorpje Saint Sorlin is leuk, authentiek en vrij langgerekt. De andere dorpen in het gebied spraken mij veel minder aan omdat dat echt uit de grond gestampte stations zijn (Corbier en Toussuire) met hoogbouw aan de piste. De pistes bij Saint Sorlin spraken mij ook het meeste aan. Ze adverteren met 120 pistekilometers, maar ik zou niet weten waar ze deze verstopt hebben. Wel is er leuke variatie en hele mooie afdalingen in de kom. T.o.v. de gebieden bij Corbier en Toussuire (alles is met elkaar verbonden) biedt Saint Sorlin het meeste variatie, ook qua omgeving, omdat het minder compact is dan de andere dorpen. Lunch kan prima op de terrasjes van Le Ferme of helemaal onderaan het dorp bij de de liften 1 en 2. Aanrader vind ik overigens restaurant l'Avalanche in Saint Sorlin. Heeeeerlijke houtoven pizza's!! Samengevat: leuk gebiedje voor een week als budget bestemming (wat dat betreft zou ik het ook aanbevelen), maar ik hoef er niet nog eens heen. Relatief veel tijd in de lift, verbindingen met sleepliften, aardig wat verouderde liften.

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Harm op 05 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Saint Sorlin d’Arves

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: