Sunweb Wintersport - Meer dan 220 bestemmingen

Bekijk de reviews van andere wintersporters over Avoriaz of geef je eigen mening over dit skigebied.

Schrijf een review

Bekijk de reviews over Avoriaz

  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wat een schattig gebied, met genoeg sneeuw heb je geen taxi maar een arreslee door het dorp. Door de perfecte ligging kan je altijd vanuit je hotel weg skien, het is dan mischien wel door de dorp straat. Doordat Avoriaz in Portes du Soleil ligt kan je echt alle kanten op, het is onmogelijk om alle pistes in 1 week te zien. Eten is zoals altijd in frankrijk super goed maar wel wat duurder. Après-ski is anders als je Oostenrijk gewend bent, meeste zijn om 4 uur nog niet eens open. Vanaf een uur of 7-8 is er genoeg te beleven.

    Gemiddeld cijfer 8.3
    Door Nicky op 10 december 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig gebied, blijft een van mijn favorieten naar vanwege de hoeveelheid paden en het feit dat het niet heel hoog ligt en weinig aprѐs ski heeft, wil onze groep er liever niet naartoe. Voor snowboarders zijn paden ook vrij irritant natuurlijk, en die zijn er aardig wat. Maar wat een geweldige gemarkeerde routes door de bomen! Van Zwitserland naar Frankrijk: overal prachtige pistes met mooi uitzicht: ik vind het gebied van Portes du soleil Echt Heel Mooi! En het feit dat het dorp Avoriaz autovrij is en overal koetsen met paarden rondrijden maakt het alleen maar beter. Overal bomen met lampjes, echt heel sfeervol! En de heerlijke Franse keuken, van fondue tot crêpes en alles ertussenin: extra pluspunt!

    Gemiddeld cijfer 9
    Door Suzanne Rutten op 21 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig gelegen dorp in het immense Portes Du Soleil. het dorp is compleet auto vrij wat maakt dat het zowel bij dag als nacht een sprookjesachtige aanblik geeft. het dorp heeft een centrale speelweide/kinderland. erg leuk om ook na de skidag even met de kids te spelen. Het skigebied is ontzettend groot. hoewel het niet helemaal aaneengesloten is, kun je er heerlijke tochten maken. een week vakantie is bijna niet voldoende om alle pistes te ontdekken. er zijn in het dorp prima restaurants en is een beperkt maar gezellig aanbod van apres sk

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Emiel Morrenhof op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Prachtig gelegen dorp in het immense Portes Du Soleil. het dorp is compleet auto vrij wat maakt dat het zowel bij dag als nacht een sprookjesachtige aanblik geeft. het dorp heeft een centrale speelweide/kinderland. erg leuk om ook na de skidag even met de kids te spelen. Het skigebied is ontzettend groot. hoewel het niet helemaal aaneengesloten is, kun je er heerlijke tochten maken. een week vakantie is bijna niet voldoende om alle pistes te ontdekken. er zijn in het dorp prima restaurants en is een beperkt maar gezellig aanbod van apres sk

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Emiel Morrenhof op 14 november 2018
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Qua ligging kan gewoon niet beter! Je kunt vanaf je voordeur of vanaf je balkon als je durft meteen weg skiën. Super mooie tochten kun je maken, klein stukje bus soms, en dat is echt prachtig. Grote nadeel is dat alles erg duur is van biertje tot lekker eten. Voor puur skiplezierin een appartementen is het wel goed te doen maar een rondje in de bar doet soms een beetje pijn, haha.

    Gemiddeld cijfer 6
    Door Jeroen vd Coolwijk op 21 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi gebied, hoogste deel van Portes du Soleil! Zeker een aanrader

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Remco Brouwer op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Wat een mooi skidorp de meeste appartementen aan de piste. En wat een feest is het dat het auto vrij is. Goed geprepareerde pistes. Ik vind het een super skigebied. Even dagje skiën in Zwitserland of naar Moraine het kan allemaal. Het is een prijzig skigebied dat is een beetje jammer.

    Gemiddeld cijfer 7
    Door Mieke Veer op 17 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Mooi skigebied op grens Zwitserland. Heel gezellig dorp met veel apres ski..maar ook voor de kinderen na hun les

    Gemiddeld cijfer 8.7
    Door Koen op 12 oktober 2017
  • Skigebied beginners
    Skigebied gevorderde
    Après-ski
    Restaurants
    Kindvriendelijk
    Prijs/kwaliteit

    Eerste keer Frankrijk na jaren in Oostenrijk op de latten te hebben gestaan. Heerlijk brede pistes en ook genoeg toermogelijkheden. Het is geen authentiek dorp, maar door de sneeuw, de paarden en de gecreëerde gezelligheid toch erg leuk om weer terug te gaan. Genoeg keuze voor een borrel na het skien en het eten is goed!

    Gemiddeld cijfer 7.7
    Door Jits op 10 oktober 2017

Reviews in de omgeving van Avoriaz

Aanbevolen accommodaties van

Wij hebben de beste accommodaties voor je geselecteerd. Bekijk ze hieronder: