KitzSki - Kitzbüheler Horn
KitzSki - Kitzbüheler Horn. Foto: © Michael_Werlberger

Vernieuwingen in KitzSki voor aankomend seizoen

Wintersport Live Wintersport Live

Ook het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg, ook wel bekent als KitzSki timmert aan de weg voor komend wintersportseizoen. Enkele vernieuwingen staan gepland op de Kitzbüheler Horn, waar as we speak liften en gondels worden gerenoveerd, vervangen en uitgebreid.

De liften op de Kitzbüheler Horn worden flink onderhanden genomen. Twee liften voor volledig gerenoveerd er komt één nieuwe 6-persoons stoeltjeslift en een gloednieuwe 10-persoons gondel. Aangezien deze kant van het skigebied van Kitzbühel flink verouderd was, is deze vernieuwing dan ook geen overbodige luxe. De nadruk van de investeringen lagen de afgelopen jaren vooral aan de Kirchberg kant en verder het skigebied in richting Jochberg. Maar er is voor aankomend jaar dus duidelijk gekozen om ook de Kitzbüheler Horn eens te voorzien van liften die horen bij het jaar 2018.

De nieuwe pistekaart van Kitzbühel-Kirchberg

Voor het nieuwe seizoen staat heeft KitzSki een nieuwe pistekaart uitgebracht. Zie hieronder de kleine versie. Voor de grote versie om om de pistekaart te downloaden kun je terecht op onze pistekaart pagina van Kitzbühel-Kirchberg.

Pistekaart skigebied KitzSki

Audi Funpark

Naast de veranderingen in liften krijgt 'de horn' ook een facelift voor het funpark. De Audi quattro Funslope, het KitzSki Family Park en het funpark zelf zijn door de nieuwe liften en gondels snel en gemakkelijk te bereiken.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties