Nieuw in Ski-Optimal Hochzillertal
Nieuw in Ski-Optimal Hochzillertal: Wimbachexpress

Nieuw in Ski-Optimal Hochzillertal

Wintersport Live Wintersport Live

In het skigebied van Ski-Optimal Hochzillertal, bij sommige beter bekend als Kaltenbach-Fügen, staat er een enorm project voor de nabije toekomst gepland. Maar ook deze winter zijn er enkele investeringen gedaan in mooie projecten.

Of dit project in 2019 of 2020 wordt gestart is nog niet helemaal duidelijk, maar dat het één van de grootste projecten in de geschiedenis van het gebied wordt staat wel vast; namelijk de 3S gondelbak tussen de Onkeljoch in het gebied Spieljoch van Fügen die je over het dal van naar de andere kant brengt voor een directe aaneengesloten verbinding met het gebied van Hochfügen.

Top of the Alps
Project: 3s Top of the Alps

Maar eerst komt winter 2018 / 2019. En ook deze winter heeft het skigebied niet bepaald stil gezeten.

Wimbachexpres en Hotel restaurant Albergo

In het deel van het skigebied van Hochzillertal-kaltenbach pronkt vanaf dit seizoen een glazengebouw op 2340 meter hoogte. Deze gloednieuwe 10-persoonsgondel zorgt ervoor dat je nog sneller en vooral comfortabeler op één van de hoogste punten van het skigebied uitkomt. Met een hogere capaciteit van de gondel en een zeer luxe en comfortabele uitstraling kom je gelijk in sferen, want op het bergstation kom je uit bij Albergo, waar kosten nog moeite zijn gespaard.

In Albergo vind je een Italiaans restaurant met een heerlijk zonneterras. Het uitzicht op ruim 2300 meter is werkelijk fantastisch. Het dal ligt namelijk slechts op 700 meter. Dus dat geeft indrukwekkende vergezichten.

Verder is er een nieuw restaurant genaamd 'Mountain View' met een enorm zonneterras en een informatiedesk van het skigebied. Tevens heeft skischool Keiler een inschrijfkantoortje en is er een kinderopvang van 350 m2 met zelfs 6 "sleeping boxes". Met andere woorden, doen de kleinste een tukkie, kun jij gaan skiën! Als je dat wilt natuurlijk.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties