Snow-Event Skisafari
Snow-Event Skisafari

Snow-Event Skisafari

Wintersport Live Wintersport Live

Op skisafari door het Salzburgerland en Tirol! Zet je ski’s maar alvast klaar want de Oostenrijkse winter staat alweer voor de deur. Kun je met de ski’s of snowboard goed een piste afkomen en wil je graag je skitechniek verbeteren? Ga dan eens mee met een skisafari van Snow-Event!

Wat is een skisafari?

Een skisafari is een tocht door 1 of meerdere skigebieden onder begeleiding van een Nederlandse skileraar/skigids. Tijdens de tochten heb je de kans om op dé mooiste plekjes van de skigebieden te komen en tegelijkertijd door tips en aanwijzingen je skitechniek te verbeteren.

Ideaal voor de wintersporter die alleen of met vrienden/familie op vakantie gaat en graag met een gezellige groep gelijkgestemden op pad gaat. We werken met verschillende niveaugroepen en treffen elkaar altijd bij koffie en lunch.

Er zijn mogelijkheden van dagtochten, tot meerdaagse skisafari’s in Salzburg en Tirol. Al onze skileraren zijn enthousiaste wintersporters, hebben een Oostenrijks skileraren diploma en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Waar kan ik met Snow-Event mee naar toe?

Komend winterseizoen zijn wij in ieder geval te vinden in de volgende gebieden: Salzburg: Zell am See/Kaprun, Saalbach - Hinterglemm, Fieberbrunn, Mittersill.
Tirol: het Zillertal; Zell am Ziller, Gerlos, Konigsleiten, Mayrhofen, Kaltenbach, Fugen en de Kitzbuhler Alpen; Kirchberg en omgeving, Brixen im Thal, Söll en Westendorf.

Short-ski

Tevens organiseren wij van Snow-Event op kleine schaal short-ski vakanties. Wil je alleen mee of met vrienden/familie? Alles kan bij ons!

In november gaan wij voor de seizoensopening naar de Kitzsteinhorn Gletsjer in Kaprun. Van donderdag 19 tot maandag 23 november gaan we met een gezellige groep het seizoen op feestelijke wijze openen! We hebben een hotel midden in het centrum van Kaprun geregeld, de skibus stopt voor de deur, voldoende après-ski mogelijkheden in het dorp en onze skileraren staan het hele weekend voor je klaar om je mee op pad te nemen. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar!

Wil je graag meer weten over onze skisafari’s of over short-ski mogelijkheden? Kijk dan even op onze website www.snow-event.nl of stuur een mailtje naar info@snow-event.nl

Graag tot ziens deze winter in Oostenrijk!

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties