Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
Prijsvraag gratis Wintersportvakantie

Prijsvraag gratis Wintersportvakantie

Wintersport Live Wintersport Live

Eindelijk... na 2 jaar afwezigheid staat hij weer online. Onze prijsvraag; een geheel verzorgde wintersportvakantie naar Seefeld in Tirol voor 2 personen. Al drie keer eerder hebben we deze prijsvraag gehouden en wij vinden het enorm leuk dat we de prijsvraag weer voor onze volgers en bezoekers kunnen verzorgen.

Ben jij in minimaal 3 skidorpen geweest dan heb jij daar vast wel een mening over? Win nu een wintersportvakantie met het invullen van jouw dorpenreview op onze website. De prijsvraag wordt verzorgd in samenwerking met onze partner Summit Travel.

Summit Travel heeft een groot aanbod aan wintersportvakanties in de landen Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië.

De prijs:

Een geheel verzorgde wintersportvakantie voor 2 personen naar Seefeld in Tirol, hotel Solstein, met aankomst op maandag 7 maart en vertrek op donderdag 10 maart 2022.

Hotel Solstein
Hotel Solstein

Hotel Solstein is een comfortabel 4-sterrenhotel op ca. 800m van de Hochangerbahn skilift. De skibus stopt op ongeveer 50 meter van het hotel en brengt je binnen een paar minuten naar het skigebied van Seefeld. Op ca. 900m afstand van het hotel bevindt zich het centrum van Seefeld met diverse winkels, bars en restaurants. Check meer over dit hotel op de accommodatiepagina van Summit Travel

Hoe kan ik meedoen?

Ga op deze website naar een wintersportdorp waar jij wel eens heen bent geweest:

 1. Zoek bovenaan deze website in de zoekbalk naar het dorp waar jij een review over wilt schrijven en klik vervolgens op 'reviews' of klik hier om direct jouw dorp te zoeken.
 2. Beoordeel het dorp door middel van de sterren en schrijf een korte omschrijving over plus,- en/of minpunten van dit dorp, van minimaal 30 woorden.

Een voorbeeld van een ingevulde Review:

Wij checken jouw review op rariteiten. En ondertussen heb jij al 1 van de 3 dorpen af. Nog maar 2 te gaan... of nog meer natuurlijk. Hoe meer dorpen je beoordeeld, hoe groter de kans dat je wint. Zorg er wel voor dat het unieke reviews zijn. Een herplaatsing van een eerder gemaakte review telt niet mee.

Bij jouw prijs inbegrepen:

 • Vlucht Nederland - Innsbruck & Innsbruck - Nederland op 7 en 10 maart 2022 (of 150 euro benzinegeld wanneer je liever met de auto gaat).
 • Transfer tussen Airport en Accommodatie op 7 en 10 maart 2022.
 • 3 overnachtingen in 4-sterren wellness hotel Solstein in een 2-persoonskamer op basis van Half Pension: Inclusief ontbijt en diner.
 • 2 skipassen voor 2 dagen te gebruiken in het skigebied van Seefeld op 8 en 9 maart 2022.

Niet bij jouw prijs inbegrepen:

 • Drankjes tijdens jouw verblijf. Zowel in de accommodatie als er buiten.
 • Lunch tijdens jouw verblijf dien je zelf te verzorgen. Het ontbijt en diner (excl. drankjes) is wel inclusief.
 • Materiaal (ski's / snowboard met schoenen).
 • Wanneer je er voor kiest om met de auto te gaan, dien je zelf zorg te dragen voor sneeuwkettingen en een atobahnvignet.
 • Overige uitgave die niet zijn genoemd bij het onderdeel 'bij jouw prijs inbegrepen'.

Wanneer en hoe wordt de uitslag bekend gemaakt?

Meedoen kan tot en met dinsdag 30 november tot middernacht. De reviews die hierna worden ingevuld dingen niet meer mee naar de prijs. Op vrijdag 3 december vertellen op onze Facebookpagina wie de gelukkige winnaar is. Dat doen we dmv een Tombola. Iedere Review heeft een eigen unieke deelnemersnummer. En mocht dat nummer worden getrokken, je raadt het al; dan heb jij gewonnen!

Pistekaart Olympiaregion Seefeld

Coronaregels prijs en reis:

Je wordt geacht zelf verantwoording te nemen mbt coronaregels en richtlijnen. Wij stellen de prijs ter beschikking, maar vaccinacties, QR-codes, Coronatesten e.d. die gelden voor een reis naar en in Oostenrijk in de betreffende periode vallen binnen de verantwoording van de deelnemers zelf.

Mocht de prijsvraag onverhoopt niet doorgaan door reisrestricties opgelegd door de Nederlandse of Oostenrijkse overheid, dan wordt de prijsvraag uitgesteld met één jaar en kun je van je prijs gebruik maken in maart 2023.

Mocht je uit eigen keuze er voor kiezen geen gebruik te maken van de prijs, zonder dat er geldende reisrestricties zijn, dan komt jouw prijs te vervallen.

Vragen?

Dat kan bijna niet. Lees de stappen nog eens rustig door dan kom je er zeker weten uit.

Succes, Team Wintersport Live

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.