Dutchweekend Italia
Dutchweekend Italia

Dutchweekend Italia

Wintersport Live Wintersport Live

Na de spetterende eerste 4 edities, is het in 2017 alweer tijd voor Dutchweekend Italia nummer 5, een heus jubileum! Alles draait om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken, saamhorigheid én gezellige feestjes met een Nederlandse touch.

Een stijlvol evenement voor de wintersporter boven de 30 jaar in de Italiaanse sneeuw! De organisatie van Dutchweekend Italia is in handen van evenementenbureau Dutchweek.nl en reisorganisatie Summit Travel.

Overdag kun je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Rond een uur of een ‘s middags hoor je van ver al de vette beats van het feestje van de dag, de snow party midden op de pistes bij Capanna Kind. Hier kun je tot een uur of vijf dansen met de voetjes in de sneeuw, waarna je de laatste afdaling maakt naar het dorp en zo The Village Cafe in rolt om daar verder te feesten op de echte Tiroler manier: après-ski! Tussendoor kun je heerlijk gaan eten bij een van de fantastisch authentieke Italiaanse restaurantjes die Sauze d’Oulx te bieden heeft, gastvrijheid to the max gegarandeerd. Om de avond helemaal goed af te sluiten, kun je vanaf een uur of 21u terecht in de Miravallino voor de clubavond. Een perfecte mix tussen sportief en gezellig bezig zijn, tijdens deze super actieve break van Dutchweekend Italia.

Dutchweekend Italia - après-ski
Dutchweekend Italia - après-ski

Wat maakt Dutchweekend Italia uniek?

*Authentiek dorpje met smalle, sfeervolle straatjes
*Groot skigebied
*Genieten van de verrukkelijke Italiaanse keuken
*Open sfeer, iedereen staat open voor interactie
*Gezellig druk, maar zeker niet te massaal
Vanaf € 258 per persoon kun je al een arrangement boeken inclusief skipas en toegang tot alle feesten!

De vijfde editie van Dutchweekend Italia zal dit jaar niet in maart, maar in januari plaatsvinden: woensdag 18 tot zondag 22 januari 2017. Boek bij Summit Travel je reis naar Italië en krijg gratis toegang tot alle feesten en deelname aan de slalomwedstrijd tijdens Dutchweekend Italia!

Sauze d’Oulx: Sauze d’Oulx is het gezelligste dorp van de Via Lattea. Het ligt op 1.050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en ook met het vliegtuig (Turijn, Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d’Oulx treft u veel pubs, restaurants en clubs verspreid over veel typisch Italiaanse smalle straatjes. Andere mogelijkheden voor na het skiën: wellness centrum, snow mobile tochten, fakkeltochten, wijnproeven, etc. Al met al een zeer fraaie bestemming zowel uit sportief als gezellig oogpunt en bovendien nog niet ontdekt door veel Nederlanders! Vanuit Sauze d’Oulx heeft u rechtstreeks toegang tot het Via Lattea skigebied middels 2 skiliften. Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp.

Dutchweekend Italia - Fun op de piste
Dutchweekend Italia - Fun op de piste

Via Lattea: Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië tegen de Franse grens, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2.850 meter, waarmee het een sneeuwzeker gebied is. Het liftensysteem is prima, er zijn veel sneeuwkanonnen en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied: Sestriere, Cesana, Claviere, San Sicario, het Franse Montgenevre en Sauze d’Oulx.

Het vervoer

Summit Travel kan ook het vervoer regelen vanuit Nederland: via bus of vliegtuig & transfer.

Met de bus - privé busreis
Voor (grote) groepen kunnen we een busreis op maat regelen. Een privé busreis heeft als voordeel dat uw groep wordt opgehaald op een door u aangegeven locatie. Bovendien hoeft u niet meer langs andere locaties om anderen op te halen.

  • 5- of 6-daagse Royal Class privé busreis
  • Opstapplaats: door u aangegeven locatie
  • Type bussen: 40, 44, 50 of 66 zitplaatsen

Met het vliegtuig - vluchten
We kunnen vluchten regelen op Turijn (KLM) en Milaan (Easyjet en KLM) en aanvullende transfers van en naar het vliegveld.
De prijzen voor de vluchten zijn op aanvraag.

Met het vliegtuig - privé transfer
Boekt u liever een privé transfer? Geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen.
Prijs op aanvraag (afhankelijk van aantal personen).

Met het vliegtuig - auto huren
Ook is het mogelijk om een auto te huren en daarmee vanaf het vliegveld zelf naar Sauze d'Oulx te rijden.

Bekijk onze website voor meer informatie over de actuele tarieven.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties