Uvex - algemeen
X-Socks Ski Carving Silver
X-Socks Ski Carving Silver

De X-Socks Ski Carving Silver

Wintersport Live Wintersport Live

De X-Socks Ski Carving Silver is ontworpen met het oog op de speciale wensen van professionele skiers. Deze X-Socks voldoen aan de hoge eisen van professionals door bijvoorbeeld voor een optimale impulsoverdracht te zorgen. Daarnaast geeft de Ski Carving Silver de best mogelijke warmte-isolatie voor de voeten.

Het unieke voetbed van de Ski Carving Silver is voor 99,9% vervaardigd uit zilvergaren. Zilver heeft de unieke eigenschap om bacterievorming in je sokken aanzienlijk te verminderen. Hierdoor blijven je voeten droog fris en gezond. Daarnaast zorgt de verwerkte merinowol ervoor dat deze X-Socks zacht elastisch en extreem duurzaam zijn. Het materiaal warmt de voet en zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid. De Ski Carving Silver is voorzien van de bekende beschermzones van X-Socks. Rondom het onderbeen zijn diverse beschermingspads aangebracht die de schokken van het skiën absorberen. De bescherming rondom het enkelgewricht vermindert wrijving net als de beschermzones op de voet en tenen.

Het AirConditioning Channel en het ventilatiesysteem onder de voet verzorgen de aanvoer van frisse lucht en de afvoer van warme vochtige lucht. 48% Nylon. 27% Merino Wool. 16% Polipropilen. 6% Poliester. 2% Elastane. 1% Metalized Nylon (silver)

Kijk voor meer informatie op: www.xsocks.nl

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties