Uvex - algemeen
UVEX Jakk+
UVEX Jakk+

UVEX Jakk+

Wintersport Live Wintersport Live

UVEX Jakk Plus met octo+ technology. Uvex ontwikkeld door, ook op het gebied van wintersport helmen. De nieuw ontwikkelde Uvex Jakk+ skihelm is de eerste, bijzonder lichte, hard shell helm voor freeriders die geen compromissen willen sluiten op het gebied van veiligheid en stabiliteit.

De binnenkant van de helm, die is voorzien van het gepatenteerde Octo+ systeem, sluit zich stevig om je hoofd en past zich automatisch aan de vorm aan. In combinatie met het lichte gewicht en de extreem goede bescherming tegen vallen en stoten, is zowel een hoge mate van comfort als van veiligheid gegarandeerd.

Uvex Jack Plus S
Uvex Jack Plus S

Octo+ is het eerste, zelfaanpasbare systeem op de markt, en garandeert een comfortabele pasvorm in elke situatie, waarbij de helm stevig op je hoofd blijft zitten. Octo+ werkt als het ware als een octopus: de plastic, flexibele armen sluiten zich rondom je hoofd en passen zich automatisch aan de vorm aan, nadat je je helm hebt opgezet.
De Jakk+ skihelm is in maar liefst drie verschillende helmmaten verkrijgbaar. In combinatie met het gepatenteerde Octo+ systeem is de Jakk+ skihelm daardoor zeer veelzijdig. Maar niet alleen is de Jakk+ helm zeer trendy, licht, comfortabel en uitstekend 'impact resistant', het ingenieuze ventilatiesysteem in de helm zorgt ook voor helder zicht. Als je daarbij de nieuwe Jakk Take Off en Jakk Take Off Polavision ski goggles draagt, werkt het ventilatiesysteem optimaal, de hele dag en onder alle weersomstandigheden!

Uvex Jack Pack
Uvex Jack Pack

Kijk voor meer informatie op de website van Uvex

Kijk voor meer specifieke informatie over de Jakk Plus helmen op Uvex Jakk Plus

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties