Uvex - algemeen
Sidas - Custom Zolen
Sidas - Custom Zolen

Sidas – Custom Zolen

Wintersport Live Wintersport Live

Inlegzolen die 100% aangepast zijn aan jouw voeten. Skiën zonder last en pijn, daar wordt het op de piste een heel stuk comfortabeler en plezieriger van. Of zoals Sidas zelf ook zegt; vergroot het comfort, verhoogt de prestaties en verbetert de expertise!

Een hoop wintersporters hebben met regelmaat last van hun voeten. De reden is duidelijk en logisch; niet 1 voet is hetzelfde en een skischoen is vaak niet erg flexibel. Je moet dus geluk hebben of heel goed zoeken voor je letterlijk een passende skischoen hebt gevonden. Ondanks dat de vorm, de breedte en de duurzaamheid van de gekozen skischoen nog altijd erg belangrijk zijn, heeft Sidas een goede oplossing voor mensen die het comfort in een skischoen of snowboardschoen willen verhogen; De Sidas Custom inlegzool.

Sidas - Aanmeten van de voeten
Sidas - Aanmeten van de voeten

Al bijna 40 jaar is Sidas een leidend merk in de markt voor inlegzolen. Sidas is opgericht in 1975 in Frankrijk door drie ski instructeurs en positioneerde zich vooral op de bloeiende ski-markt. De missie van Sidas is het aanbieden van comfort en het verhogen van prestaties voor elke voet, in elke sport, elke dag. Sidas is vandaag de dag een toonaangevend merk voor 100% aanpasbare inlegzolen voor Wintersport, Outdoor, Running, Golf, Bike en voor dagelijks gebruik.

Sidas - Custom Proces van de zolen
Sidas - Custom Proces van de zolen

Perfecte pasvorm en optimaal comfort tijdens het skiën en snowboarden

Onze voeten zijn de fundering waarop ons lichaam is gebouwd. De voeten hebben een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie en daarom is het essentieel om de balans van het lichaam te behouden. Om dit te bereiken tijdens het skiën en snowboarden heeft Sidas een uitgebreide collectie winter inlegzolen die 100% aangepast kunnen worden aan de voeten van de drager.

Met de Sidas Custom zolen is het mogelijk om inlegzolen te maken die 100% zijn aangepast aan de voeten van de skiër of snowboarder. Eerst wordt er een afdruk van de voeten gemaakt, daarna worden vlakke inlegzolen verwarmd. Deze verwarmde inlegzolen worden vervolgens 100% naar de voeten van de drager gevormd. De PE topcover zorgt voor voldoende demping en werkt antibacterieel. Daarnaast zorgen de Winter Custom zolen voor comfort, stabiliteit en optimale absorptie van schokken. Een aantal modellen worden op zichzelf gebruikt, maar meestal worden deze met een heel stabilisator versterkt.

Sidas Custom Comfort 3D-Dessous
Sidas Custom Comfort 3D-Dessous

Kijk voor meer informatie op de website van Sidas en bekijk de lijst met dealers bij interesse voor het aanschaffen van een Custom zool.

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties