Uvex - algemeen
De Skihut Winteropening
De Skihut Winteropening

De Skihut Winter Kick Off

Wintersport Live Wintersport Live

De Skihut trapt het wintersportseizoen af! Het koude weer is eindelijk aangebroken en ook in de wintersportgebieden vallen de eerste sneeuwvlokken. Van de webcambeelden vanuit de Alpen krijg je al het echte wintersportgevoel. Dit is een goede start om het winter(sport)seizoen in stijl te openen.

De Skihut staat al jaren bekend om zijn ruime winter(sport)collecties van een groot scala aan bekende merken. Ook dit jaar organiseert De Skihut het jaarlijks terugkerende “Winter Kick Off” – Event.

Op 5 en 6 November kan de bezoeker onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van wintersport kleding en materialen. De laatste modetrends zijn dit jaar weer terug te vinden op de pistes. Zo zie je dat veel bekende materialen in de mode terug komen in de wintersport outfits. Denk aan een volledig leren skijas, een skinny skibroek of een skibroek die niet van een jeans te onderscheiden is. De kleuren die je veel ziet deze winter, zijn: Neon geel, bordeaux rood, baby blauw en hot pink.

Naast de laatste trends op fashion gebied, kan je in het filiaal in Scheveningen ook terecht voor alle laatste noviteiten op het gebied van hardware. Niet alleen de doorontwikkeling van de ski’s en snowboards staat niet stil, maar ook de ontwikkelingen omtrent accessoires gaan in de loop der jaren ontzettend hard. Zo kan je je gehele skiset naar je persoonlijke voorkeuren laten afstellen. Een skiset wordt hierdoor tailor-made en niet meer een massa product. Op deze manier worden de prestaties op de pistes steeds extremer.

Snelheid = veiligheid

De collectie van veiligheidsartikelen is steeds uitgebreider geworden. Helmen zijn licht, comfortabel en verkrijgbaar in een veelzijdigheid van kleuren die matchen bij je outfit. Naast deze, ondertussen bekende, veiligheidsmaatregel zijn er steeds meer nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben wij skibescherming van XION . Deze bescherming is bij het dragen soepel, zodat je er niet te veel last van ondervind. Echter bij grote impact wordt het materiaal direct hard, waardoor je optimaal beschermt wordt tegen de klap.

Ben je gek op gadgets? Ook dan kan je je hart luchten, wat dacht je van een Goggle met een camera of voorzien van GPS?

Gaat het al kriebelen? Kom dan langs tijdens het Winter Kick Off event bij De Skihut.

De Skihut Scheveningen
Vissershavenweg 56,
2583 DL Den Haag

Telefoon: 070-3542626

Openingstijden:
dinsdag 10:00–18:00
woensdag 10:00–18:00
donderdag 10:00–21:00
vrijdag 10:00–18:00
zaterdag 10:00–18:00
zondag 11:00–18:00
maandag 13:00–18:00

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties