Uvex - algemeen
Dainese Waistcoat Soft Flex
Dainese Waistcoat Soft Flex

Dainese Waistcoat Soft Flex

Wintersport Live Wintersport Live

Bij een goede wintersport uitrusting is een rugprotector zeker geen overbodige luxe. De Dainese Waistcoat Soft Flex is een lichtgewicht rugprotector die in een ademend vest is ingebouwd

De geschiedenis van Dainese begon in 1972 in Molvena, Italië. Lino Dainese, een jonge motorrijder en zakenman, begon in dit jaar met het ontwerpen en maken van beschermde kleding voor motorrijders. Met de geometrie van middeleeuwse wapenarsenalen en de natuur zelf als inspiratie, heeft Dainese van het maken van technische innovaties voor bescherming tijdens het sporten haar missie gemaakt. Voor Dainese betekent 'veiligheid' bescherming, comfort en betrouwbaarheid. Factoren die, wanneer goed in balans, leiden tot het ontstaan van kwalitatief hoogwaardige, effectieve producten die voldoen aan de eisen van een grote groep consumenten.

Naast een optimale veiligheid biedt deze protector ook een optimaal comfort. De Waistcoat Soft Flex is namelijk voorzien van twee overlappende lagen Crash Absorb® memory retention foam die vrij van elkaar kunnen bewegen.

Hierdoor beweegt de flexibele protector goed mee met de lichaamshouding van de drager, wat bijdraagt aan een perfecte pasvorm en optimaal comfort. Door het nieuwe design van de beschermende structuur voelt de protector ook nog eens lekker zacht aan. De Waistcoat Soft Flex is ook beschikbaar in kindermaten. Zo kunnen ook de kinderen veilig mee op wintersport.

Kijk voor meer informatie op: http://www.dainese.com/eu_en/

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties